"


Η δραστηριότητα της Κοζατσάνη το Σ/Κ

Η Αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη σε εκδηλώσεις της περιοχής.

04/06/2022: Παραβρέθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, όπου ο Μορφωτικός Σύλλογος « Η Ορεστίς» πραγματοποίησε εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής και δράσης του. Την εκδήλωση τίμησαν  επίσημες αρχές και πλήθος κόσμου της περιοχής.  

Για την σπουδαία δράση του συλλόγου, μίλησε ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Αδάμ, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε μουσική δωματίου. Ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν τραγούδια από τη χορωδία του συλλόγου καθώς και χοροί από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου.

05/06/2022:  Συμμετοχή στη Βράβευση μαθητών Ε’ και ΣΤ ΄δημοτικών σχολείων της περιοχής, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος, για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό έκθεσης, στο πλαίσιο μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. 




Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, παρακολούθηση  των αγώνων ορεινού τρεξίματος «Kastoria View Trail Running», στον ορεινό όγκο εντός της πόλης, με αφετηρία και λήξη την περιοχή Χλόη-Φουντουκλή, όπου περιλαμβάνει αγώνες 25 χλμ, 11 χλμ.   Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την  Κοινωνική Συνεταιριστική  Επιχείρηση-Δίκτυο Μονοπατιών «Το αέναον – neverest», με υπεύθυνο τον Νίκο Μερτζανίδη.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ