"


1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Kastoria Trails»

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Ιουνίου,

ο 1ος από την σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος «Kastoria Trails». Ο αγώνας «Kastoria View Trail Running», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη, από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Το Αέναον – neverest», άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, τόσο ως προς την οργάνωση όσο και ως προς την πανέμορφη, αλλά και σκληρή διαδρομή. 

Την παραμονή του αγώνα, μετά το καλωσόρισμα των αθλητών, με μία βόλτα στη λίμνη, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στην αυλή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, από τον Πρόεδρο της Κοιν.Σ.Επ. «Το Αέναον – neverest», κο Νικόλα Μερτζανίδη. Ακολούθησε pasta party.

Την Κυριακή το πρωί έγινε η εκκίνηση και των δύο διαδρομών των 25 και 11 χλμ. από την Χλόη - Φουντουκλή (ανθοέκθεση). Εκεί και ο τερματισμός και η απονομή των μεταλλίων. Στον ίδιο χώρο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν γιόγκα ενώ τα παιδιά απασχολήθηκαν με δημιουργικό παιχνίδι.

Η διοργάνωση έγινε με την στήριξη της Περιφεριακής Ενότητας Καστοριάς, του Δήμου Καστοριάς, του εμπορικού κόσμου της πόλης, καθώς και των φίλων της Κοιν.Σ.Επ. «Το Αέναον – neverest».

Την απονομή των κυπέλων έκαναν οι κ.κ.:

Ζήσης Τζηκαλάγιας, βουλευτής της ΝΔ 

Δέσποινα Κοζατσάνη, Αντιπεριφερειάρχης Περιφεριακής Ενότητας Καστοριάς

Κίμων Μηταλίδης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

Χρυσούλα Φιλίππου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων

Σάκης Ρήμος, Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ