"


ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 : Ραντεβού με την ιστορία – Με σύμμαχο τον κόσμο στην πρεμιέρα των μπαράζ κόντρα στον Αστέρα Πετριτή

 



Παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση αλλά και οι φίλαθλοι, θα δώσουν

ραντεβού το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) 8 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο ΑΟ Κάστωρ στην Χλόη, εκεί όπου η ομάδα της Καστοριάς 1980, θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ΕΠΣ ανόδου στη Γ’ Εθνική, σε ένα ματς χωρίς περιθώρια για απώλειες. 

Οι ερυθροκίτρινοι ευελπιστούν με σύμμαχο τον κόσμο, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τα τρία πολύτιμα τρίποντα που θα τους φέρουν πολύ κοντά στην πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το συγκρότημα της Καστοριάς θα αντιμετωπίσει ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή το ηθικό και γενικότερα η ψυχολογία των είναι αρκετά ανεβασμένο και δίνει στους παίκτες επιπλέον ώθηση.

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Καστοριάς θέλουν οπωσδήποτε το παιχνίδι της πρεμιέρας να είναι νικηφόρο και η αλήθεια είναι ότι περιμένουν και την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου που διψάει να δει μετά από 4 χρόνια περίπου, την ομάδα στα Εθνικά Πρωταθλήματα. 

Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων σε αυτό το πρώτο κρίσιμο ματς, που αναμένεται να γεμίσουν το στάδιο του ΑΟ Κάστωρ και να σπρώξουν την ομάδα στο πολυπόθητο τρίποντο.

Ωστόσο, στο στρατόπεδο της Καστοριάς γνωρίζουν ότι ο κυριακάτικος αντίπαλος είναι ιδιαίτερα δυνατός και με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Είναι ένα ματς με κάποιες ιδιαιτερότητες, μιας και προέκυψε τελευταία στιγμή η αλλαγή έδρας, που ίσως να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, όπως επίσης και η φιλοξενούμενη ομάδα του Αστέρα Πετριτή, αγωνίζεται σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και δεν έχει εμπειρίες στο χόρτο. 

Όλοι την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 στο γήπεδο ΑΟ Κάστωρ στην Χλόη. Όλοι δίπλα στην Καστοριά μας.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ