"


Νίκη, πρωτάθλημα και δικαίωση για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας! - Απονομή κυπέλλου από τον δήμαρχο Γ. Κορεντσίδη

Την νίκη κόντρα στον Ηρακλή Κοζάνης με 77-59 πήρε χθες το απόγευμα

ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α ΕΚΑΣΔΥΜ. Μία νίκη με την οποία η ομάδα μας κατέκτησε επίσημα την πρώτη θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή, με την άνοδο παράλληλα στην Γ' Εθνικη Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία. Στα του αγώνα δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά. Θα σημειώσουμε πως η ομάδα του Ηρακλή ήταν άκρως ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, μέχρι οι παίκτες μας να ανεβάσουν την απόδοση τους και να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη, δίνοντας το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν. 

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας συγχαίρει την νεανική και ταλαντούχα ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης τόσο για την χθεσινή της εμφάνιση, όσο και για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην Κατηγορία των Παίδων. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η πρωταθλήτρια, πλέον, ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας δικαιώθηκε πλήρως μετά και την χθεσινή αναμέτρηση, καθώς κατέκτησε αυτό που της άξιζε και αυτό για το οποίο άπαντες στον σύλλογο στόχευαν και ονειρεύονταν από την πρώτη ημέρα της φετινής προετοιμασίας. Τελευταία αγωνιστική για την ομάδα μας την προσεχή Κυριακή στην Κοζάνη κόντρα στον Λασσάνη, σε μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα, στο τέλος της οποίας η ομάδα μας θα σηκώσει στον ουρανό του ΔΑΚ Σκαρκαλά την επίσημη κούπα του πρωταθλητή της φετινής Α ΕΚΑΣΔΥΜ.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας. Οι παίκτες της ομάδας ένα κουβάρι μεταξύ τους, με τον κόουτς Τζιλίνη, την διοίκηση και με την δύναμη μας, τους φιλάθλους μας. Ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου στους δρόμους της Μεσοποταμίας, όπως μπορείτε να δείτε στις χθεσινές αναρτήσεις, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με το γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση στους παίκτες και το staff, στο κέντρο εστίασης "Καθοδόν". Ευχαριστούμε θερμά τους Χρήστο και Κώστα Κρομλίδη και εννοείται την «ψυχάρα» τον Μιχάλη Κριτσιλίδη. 

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας θέλει να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά όλο το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε τόσο χθες όσο και στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας στις εξέδρες και έβαλε το λιθαράκι του με την ώθηση του για την κατάκτηση της κορυφής. 

 Στο παρακάτω σύνδεσμο ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ από την κάμερα του Παναγιώτη Δημητρόγλου (https://www.facebook.com/pandimphotography) , τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και για την εξαιρετική δουλειά του. Απολαύστε στιγμές από την αναμέτρηση, τους πανηγυρισμούς, τα καθιερωμένα... μπουγέλα και τα χαμόγελα υπερηφάνειας και δικαίωσης που γέμισαν χθες το ΔΑΚ Μεσοποταμίας!! 

Δεκάλεπτα: 20-16, 18-17 (ημ. 38-33), 20-8, 19-18 (τελ. 77-59


ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Τζιλίνης): Ιωσήφ 2, Ρέπας Χ. 22(1), Τσολάκης 17(3), Ρέπας Ν. 4, Πανίδης 6, Παγανάς Γ. 3, Κατσιάνης, Γεωργάκας 16(1), Φούφας 7, Βελαώρας, Διαμαντόπουλος, Πιπερόπουλος.


Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης απένειμε το κύπελλο στους πρωταθλητές

Παρών στο προτελευταίο ματς του πρωταθλήματος ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος αργότερα με τη λήξη και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν απένειμε το κύπελλο στους πρωταθλητές.




"Σε πανηγυρικό κλίμα ο νικηφόρος προτελευταίος αγώνας του ΠΑΟΚ  Μεσοποταμίας- Καστοριάς, που ήδη έχει εξασφαλίσει - για πρώτη φορά στην ιστορία του  - την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, έχοντας κατακτήσει επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας που πέτυχαν τον στόχο τους! Εύχομαι πολλές ακόμη επιτυχίες", δήλωσε χαρακτηριστικά.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ