"


Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Καστοριάς στους πρωταθλητές Α’ και Β’ Κατηγορίας

 

Με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας

και την ανάδειξη πρωταθλητή στην Β' κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η επιτροπή πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς συγχαίρει ολόθερμα τις πρωταθλήτριες ομάδες: 

Την ομάδα του ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, στην οποία εύχεται καλή συνέχεια στα play off και την άνοδο στην Γ' Εθνική. 

Την ομάδα του "Τυφώνα" Α. Σ. ΛΑΚΚΩΜΑΤΩΝ, στην οποία αξίζουν μεγάλα μπράβο και θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και την άνοδο της για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Εύχεται καλή πορεία στην νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ κατηγορία και να πετύχει τους στόχους που θα θέσει. 

Συγχαίρει επίσης, όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στα δύο πρωταθλήματα για τον δίκαιο αγώνα που έδωσαν σε όλη την αγωνιστική περίοδο, αναδεικνύοντας πρωταθλητές στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δύο χρόνια λόγω COVID. 

Επιπρόσθετα, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς συγχαίρει ολόθερμα την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ για την πανάξια παραμονή της στην Α' Εθνική κατηγορία.

 Συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και τους παράγοντες που συμβάλουν ο καθένας από την θέση του, στην ανάπτυξη του ποδόσφαιρου και την λειτουργία των ομάδων, δίνοντας θετικά μηνύματα στην τοπική κοινωνία, όπου οι κόποι όλων δικαιώνονται με τον πιο εμφατικό τρόπο. 

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στην Κυπελλούχο ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΎ αλλά και την Φιναλίστ ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, για τον ξεχωριστό τελικό κυπέλλου που μας χάρισαν. 

Η διεξαγωγή όλων των αγώνων σε μια δύσκολη χρονιά ήταν άρτια και πραγματικά διαφήμιση από όλα τα σωματεία και την ένωση μας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Ευχόμαστε, υγεία και πολλές επιτυχίες για την συνέχεια !! 

Συγχαρητήρια σε όλους!!! 


Για την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς

Ο πρόεδρος της επιτροπής Μπότσαρης Βασίλης






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ