"


Α’ ΕΠΣ : Ρεκόρ τερμάτων (36) στην αυλαία του πρωταθλήματος – Πρωταθλήτρια και τυπικά η Καστοριά 1980

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας σφράγισε και τυπικά σήμερα η ομάδα

της Καστοριάς 1980, τερματίζοντας αήττητη και μάλιστα με το απόλυτο στην 1η θέση.

Οι ερυθροκίτρινοι στο πλαίσιο της 24ης και τελευταίας αγωνιστικής, επικράτησαν με το επιβλητικό σκορ 6-0 της Δόξας Αμπελοκήπων, πανηγυρίζοντας το πρώτο τους πρωτάθλημα.

Έτσι, τώρα τα βλέμματα στρέφονται στους έξι αγώνες μπαράζ που θα δώσει με πρωταθλητές άλλων Ενώσεων προκειμένου να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική, αρχής γενομένης την επόμενη Κυριακή εντός έδρας με τον Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας.

Κατά τ’ άλλα το αξιοσημείωτο της 24ης και τελευταίας αγωνιστικής, ήταν το ρεκόρ τερμάτων (36) που σημειώθηκαν.

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή χρονιά ο κυπελλούχος Παναργειακός, επικρατώντας εκτός έδρας της Πενταβρύσου με το αγγλικό σκορ 3-6, τερματίζοντας έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε η Δόξα Κορησού, που επιβλήθηκε με το ευρύ σκορ 7-2 του Νταηλάκη, σημειώνοντας την 15η νίκη στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Την ρεβάνς του α΄ γύρου (3-3), πήρε η Αστραπή Μεσοποταμίας μετά τη νίκη που πέτυχε εκτός έδρας στον ΑΟ Κάστωρ με το ευρύ σκορ 1-4. Για τους κιτρινόμαυρους ήταν η 15η νίκη τους τερματίζοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ικανοποιητική θεωρείται η πορεία των Γραμμοχωρίων στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, μετά τη σημερινή νίκη που πέτυχαν επί του Γράμμου Μαυροχωρίου με σκορ 3-1.

Την 2η νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕ Βιτσίου, επικρατώντας και μάλιστα με ανατροπή, με σκορ 2-1 του Ηρακλή Πολυκάρπης, σπάζοντας μία αρνητική παράδοση ετών, ανανεώνοντας την συμμετοχή τους στην κατηγορία για την επόμενη χρονιά.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι υποβιβάζεται η Ομόνοια Βογατσικού, η οποία είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ η παραμονή της Πενταβρύσου που τερμάτισε στην 12η θέση, εξαρτάται πλέον από την ομάδα της Καστοριάς στους αγώνες μπαράζ. Δηλαδή σε περίπτωση που η Καστοριά ανέλθει στην Γ’ Εθνική, τότε αυτόματα θα παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα της Πενταβρύσου.











Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ