"


Β΄ ΕΠΣ : Πήραν το ντέρμπι οι Ροσσονέρι, 1-0 το Νεστόριο

Ροσσονέρι και Λακκώματα ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι

της 18ης αγωνιστικής ημέρας, τα αποτελέσματα της οποίας τους έδωσαν την ευκαιρία να αυξήσουν την διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες τους, έχοντας σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της μίας και μοναδικής προνομιούχου θέσης.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του συναρπαστικού πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον στην κορυφή κορυφώνεται πυρετωδώς, ενώ στις εναπομείναντες αγωνιστικές δεσπόζουν αρκετά ακόμη ντέρμπι των μνηστήρων του τίτλου.

Στην σημερινή 18η αγωνιστική που ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, επιτεύχθηκαν 22 γκολ, ενώ δεν σημειώθηκε καμία ισοπαλία.

Στο ντέρμπι κορυφής, οι Ροσσονέρι με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Αποστόλου στο 53' επικράτησαν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 του Νεστορίου, κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την άνοδό του.

Η ομάδα του Άργους συνέχισε το εντυπωσιακό σερί των νικηφόρων εμφανίσεών του, αφού συμπλήρωσε 10 ματς χωρίς ήττα, αυξάνοντας την διαφορά του από την 3η θέση και τον σημερινό του αντίπαλο κατά 4 βαθμούς.

Αντίθετα το Νεστόριο μετά τις δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς έχασε σημαντικό έδαφος από την 1η θέση και οι ελπίδες του πλέον δεν εξαρτώνται μόνο από δικές του επιτυχίες στα τρία εναπομείναντα ματς που έχει να δώσει (έχει να κάνει και το ρεπό του), αλλά και από συνδυασμό αποτελεσμάτων των υπόλοιπων μνηστήρων...

Την μοναξιά της 2ης θέσης – επωφελούμενη την ήττα του Νεστορίου - με 37 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή απολαμβάνει η ομάδα των Λακκωμάτων μετά την άνετη νίκη με σκορ 4-0 που πέτυχαν επί του Κρόνου/Γραμμοχώρια, αγγίζοντας λίγο - πολύ την ρεβάνς  του α΄ γύρου με την απώλεια βαθμών από το ισόπαλο 3-3. 

Να σημειωθεί ότι η ομάδα των Λακκωμάτων, μαζί με την Καστοριά είναι η μοναδικές ομάδες από τις τέσσερεις πρώτες της βαθμολογίας που έχουν κάνει το καθιερωμένο τους ρεπό. Την επόμενη αγωνιστική ρεπό έχει η πρωτοπόρος ομάδα των Ροσσονέρι, ενώ τα Λακκώματα αγωνίζονται στην Οινόη και κατόπιν έχουν δύο ματς-φωτιά εντός έδρας με Καστοριά και Ροσσονέρι, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη των στόχων τους.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου, επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 4-0 του Μακροχωρίου, σημειώνοντας την 5η νίκη εντός έδρας και παραμένοντας  στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Την τρίτη νίκη μακριά από την έδρα της σημείωσε η Φλατσάτα Οινόης επικρατώντας άνετα στη Μεσοποταμία των τοπικών Ελπίδων με σκορ 2-5, διευρύνοντας έτσι το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της, καθώς συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς ήττα.

Την ρεβάνς του α’ γύρου (0-4) πήρε ο ΠΑΣ Λεύκης, ο οποίος πέρασε… αέρα από το Κωσταράζι επικρατώντας του τοπικού ΠΑΟΚ με 1-4 και πήρε παράλληλα βαθμολογική ανάσα, αφού αγνοούσε το τρίποντο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

Τέλος, ρεπό είχε η Καστοριά.


18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ