"


Β΄ ΕΠΣ : Νίκη τίτλου τα Λακκώματα, 0-2 στην Οινόη

 

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν τα Λακκώματα μετά τη νέα

και σημαντική νίκη που πέτυχαν στο γήπεδο της Οινόης επί της τοπικής και σκληροτράχηλης στην έδρα της (2η ήττα) Φλατσάτας με σκορ 0-2.

Με τη νίκη του αυτή, 12η στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με το ρεπό που έκαναν σήμερα η ομάδα των Ροσσονέρι, ο Τυφώνας πέρασε μόνος του στην 1η προνομιούχο θέση έχοντας μάλιστα και διαφορά 2 βαθμών από την 2η στη βαθμολογία ομάδα του Άργους.

Η υπόθεση τίτλος πλέον κρέμεται στην ομάδα των Λακκωμάτων η οποία τις επόμενες δύο αγωνιστικές έχει να δώσει δύο ντέρμπι εντός έδρας με Νέα Καστοριά και Ροσσονέρι, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

Κατά τ’ άλλα η επικράτηση των φιλοξενούμενων ξεχώρισε την 19η αγωνιστική ημέρα, ενώ η μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στο Νεστόριο, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν απρόσμενη ήττα και μάλιστα με ανατροπή (από 1-0) από τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με σκορ 1-2, και ουσιαστικά πλέον" αποχώρησε" από την διεκδίκηση της πρώτης θέσης μετά και από αυτήν την ήττα (τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς)

Ντόρτια (0-4) της Νέας Καστοριάς στην Μεσοποταμία επί των αδύναμων Ελπίδων, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα (5η εκτός έδρας) πέτυχε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου, ο οποίος μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Μανιάκων επικρατώντας του Κρόνου/ Γραμμοχώρια με σκορ 3-4.

Τέλος, την ρεβάνς του α΄ γύρου (0-2) πήρε το Μακροχώρι επικρατώντας και μάλιστα με ανατροπή (από 2-1) στο γήπεδο της λεύκης του τοπικού ΠΑΣ  με το αγγλικό σκορ 3-4.

Τέλος, ρεπό είχαν οι Ροσσονέρι.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ