"


Νίκη και ήττα οι μικτές ομάδες "Iris catering" της ΕΠΣ Καστοριάς

 

Με νίκη και ισοπαλία οι Μικτές ομάδες "Iris catering"

της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα για την 7η και τελευταία αγωνιστική η Κ-15 γνώρισε την ήττα 0- 3 εντός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ η Κ-17 πέτυχε μία ακόμη σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Κ-15 δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-3. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, φθάνοντας δίκαια στη νίκη. 

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Κ-15  : Παπαϊωάννου, Σταμούλης, Κουλουκλίδης, Χριστόπουλος, Λαζαρίδης, Τσακουρίδης, Μάντζαρης, Τζανίδης, Σωτηριάδης, Δημητρακόπουλος, Τσαγκάλης.

Έπαιξαν και ο ι Έξαρχος, Παπαθανασίου, Σμέρνος και Λιόλιος.

Μία ακόμη σπουδαία νίκη πέτυχε η Μικτή Κ-17 επικρατώντας με σκορ 2-1 της αντίστοιχης ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση (σήμερα διεξάγεται το ματς ΕΠΣ Κοζάνης-ΕΠΣ Κιλκίς).

Το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη, με ανατροπές κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρότι βρέθηκε από το 13’ πίσω στο σκορ (0-1), ενώ παράλληλα στο ίδιο λεπτό απέκτησε και αριθμητικό μειονέκτημα (αποβολή Χαραλαμπίδη), κατάφερε βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς, επικρατώντας με σκορ 2-1.

Με την συμπλήρωση του α’ ημιώρου (30’) ο Αμανατίδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 46’ ο πρώτος σκόρερ Κυριακού διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Κ-17 : Γκόλιας, Ρατς, Ζήκος, Χαραλαμπίδης, Τσακλίδης, Γιαννηκώτσιος, Αποστολίδης, Παπαθωμάς, Πασιόλης, Κυριακού, Αμανατίδης.

Έπαιξαν και οι  Βασιλείου, Μπλιούκας, Προδρομίδης και Αφεντουλίδης.  






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ