"


ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Σε πολύ καλό κλίμα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου (ΦΩΤΟ)

 

Μέσα σε μία ευχάριστη και όμορφη ατμόσφαιρα όλων των εμπλεκομένων

πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της ΕΠΣ Καστοριάς, ενόψει της διοργάνωσης του 44ου Τελικού Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί την Μεγ. τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ. στο ΔΑΚ Καστοριάς.
Μεταξύ άλλων στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου δήλωσε :

"Καταρχήν να ευχαριστήσουμε  τους εκπροσώπους τύπου που βρίσκεστε εδώ, για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του τελικού του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των δυνατοτήτων των δύο ομάδων, από τις καλύτερες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ένωσης και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Τα παιχνίδια του κυπέλλου είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει να δείξουμε ότι είναι υψηλό το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου   μας και να βγει πολιτισμός και θετικό αποτέλεσμα προς την κοινωνία.

Θεωρούμε ότι θα είναι  ένας πετυχημένος τελικός μεταξύ δύο πολύ καλών και ιστορικών ομάδων του νομού μας.

Μετά από δύο χρόνια χωρίς τελικούς κυπέλλου λόγω COVID 19.

 Καλούμε όλους τους φιλάθλους του νομού στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα ωραίο παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος ο καθένας να πάρει ότι του αξίζει.

Ο κυπελλούχος της ΕΠΣ θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

 Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση"

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι προπονητές, οι αρχηγοί και οι παράγοντες των δύο σωματείων, ο Πρόεδρος της Ε.Δ., ο Εκπαιδευτής Διαιτησίας της Ε.Δ ΕΠΣΚ, ο διαιτητής του Τελικού και ο Παρατηρητής Διαιτησίας (Πρώην διαιτητής Super Leagoue), όπου όλοι τους ευχήθηκαν για έναν Τελικό γιορτή του Καστοριανού Ποδοσφαίρου, αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων

Δείτε το video https://www.facebook.com/sentrakastoria


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ