"


Β΄ ΕΠΣ : Τρίποντο με ανατροπή στο φινάλε, τα Λακκώματα, πήραν το ντέρμπι 2-1 τον ΑΓΣΝ Καστοριά

Μεγάλη ένταση, νεύρα και διαμαρτυρίες επεφύλαξε το ντέρμπι

της 18ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων Λακκώματα-ΑΓΣΝ Καστοριά.

Ο πρωτοπόρος και γηπεδούχος Τυφώνας Λακκωμάτων, αφού έχασε πέναλτι, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1). Ωστόσο, αντέδρασε γρήγορα ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι και το 87’. Στο λεπτό εκείνο ο Τυφώνας πέτυχε το χρυσό γκολ της νίκης, 2-1, το οποίο τον διατήρησε στην κορυφή. Τέλος, στην εκπνοή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για μία φάση πέναλτι.

Μετά και τη νέα του νίκη (13η) ο Τυφώνας Λακκωμάτων εξακολουθεί να οδηγεί μόνος του την κούρσα του πρωταθλήματος και να βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο.

Αντίθετα, η ομάδα της Καστοριάς μετά από την σημερινή ήττα στο κρίσιμο αυτό ματς, ουσιαστικά πλέον" αποχώρησε" από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού έμεινε στην 4η θέση με 36 β.

Η υπόθεση τίτλος θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό την επόμενη προτελευταία αγωνιστική, στην οποία δεσπόζει ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής, με την ομάδα των Λακκωμάτων να υποδέχεται τον 2ο της βαθμολογίας Ροσσονέρι.

Σε απόσταση αναπνοής 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή ακολουθούν οι Ροσσονέρι, μετά και τη νέα τους νίκη με το επιβλητικό σκορ 8-1 επί των Ελπίδων, διευρύνοντας έτσι το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων, αφού συμπλήρωσαν οκτώ ματς χωρίς ήττα.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο συνεχόμενες ήττες με τις οποίες έχασε τις ελπίδες του για άνοδο, επέστρεψε το Νεστόριο, επικρατώντας εύκολα με σκορ 5-0 του ΠΑΣ Λεύκης.

Επιστροφή στα τρίποντα για την Φλατσάτα Οινόης, η οποία μετά από ένα συναρπαστικό ματς με ανατροπές και διακυμάνσεις στο σκορ, επικράτησε στο γήπεδο του Χιλιοδένδρου του τοπικού Κεραυνού με σκορ 2-3, ενώ με το ίδιο σκορ απέδρασε από το Μακροχώρι και ο Κρόνος/Γραμμοχώρια.

Τέλος, ρεπό είχε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ