"


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Την Πέμπτη 14 Απριλίου επισκέφθηκε την Μονάδα Επεξεργασίας

Απορριμμάτων του ΟΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας ο Γερμανός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Ernst Reichel, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της πρεσβείας κ. Michael Dorn.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καλής σχέσης που διατηρεί η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και η ΕΠΑΔΥΜ με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, υπό το πρίσμα της συνεχούς ελληνογερμανικής συνεργασίας σε θέματα τεχνολογίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ κος Δ. Μαυρίδης, ο Διευθυντής Λειτουργίας της ΕΔΑΔΥΜ ΑΕ κος Β. Μπακούλας και η Διευθύντρια Προμηθειών της ΕΠΑΔΥΜ ΑΕ κα Α. Αναστασοπούλου, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και συζήτησαν μαζί τους θέματα γύρω από την επεξεργασία απορριμμάτων, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της Δυτικής Μακεδονίας εν όψει της επερχόμενης απολιγνιτοποίησης. Μετά την συζήτηση ακολούθησε περιήγηση στις υπομονάδες της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων καθώς και στις λοιπές εγκαταστάσεις των Κεντρικών Εγκαταστάσεων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ