"


Α’ ΕΠΣ : Γκολ και θέαμα (3-3 Παναργειακός – ΑΟ Κάστωρ), με ολική ανατροπή

 

Με την διεξαγωγή του αγώνα Παναργειακός-ΑΟ Κάστωρ

ολοκληρώθηκε σήμερα η εμβόλιμη 23η προτελευταία αγωνιστική του 44ου πρωταθλήματος, στην οποία σημειώθηκαν πολλά γκολ (28), ενώ κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς της ημέρας έγινε στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού, όπου Παναργειακός και ΑΟ Κάστωρ έχοντας από ένα ημίχρονο υπεροχής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.

Ο Κυπελλούχος Παναργειακός αν και προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο με 3-0, στην επανάληψη επαναπαύτηκε, κάτι που τελικά το πλήρωσε, αφού οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3).

Η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στο ματς ΑΕ Βιτσίου - Δόξα Κορησού που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Η πρωτοπόρος και αήττητη φετινή πρωταθλήτρια ομάδα της Καστοριάς σημείωσε την 22η νίκη της (0-5) στην Πολυκάρπη κόντρα στον Ηρακλή, και  ετοιμάζεται πλέον  να ριχτεί στην μάχη των αγώνων μπαράζ που ξεκινάνε την Κυριακή 8 Μάϊου, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Την 6η νίκη μακριά από την έδρα της σημείωσε η Αστραπή Μεσοποταμίας, επικρατώντας στους Αμπελόκηπους της τοπικής Δόξας με σκορ 1-3, παραμένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας. 

Την ρεβάνς του α΄ γύρου (1-0) πήρε ο Γράμμος Μαυροχωρίου που επιβλήθηκε με σκορ 4-0 του Νταηλάκη, σημειώνοντας παράλληλα την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Τέλος, 13άρι για την ΑΕ Γραμμοχωρίων που συνέτριψε με το επιβλητικό σκορ 6-1 την Πεντάβρυσο, σφραγίζοντας και μαθηματικά την 5η θέση του στην βαθμολογία.










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ