"


Τεράστιο πλήγμα και στον Ελληνικό τουρισμό: Η Ρωσία καταργεί τα τουριστικά πακέτα προς χώρες που έχουν επιβάλλει κυρώσεις

Η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει κυρώσεις στην Ρωσία

και μάλιστα να στείλει αμυντικό εξοπλισμό στην αντίπαλο της Ουκρανία, φαίνεται πως θα στοιχίσει αρκετά στην χώρα, αν και ήταν κάτι που το περιμέναμε…

Σε νέα αντίποινα προχωρά η Ρωσία προς τις χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις για την επίθεση που εξαπολύει προς την Ουκρανία, ανακοινώνοντας ότι καταργεί τα τουριστικά πακέτα προς χώρες που έχουν επιβάλλει κυρώσεις.

Τεράστιο πλήγμα στον Ελληνικό τουρισμό: Η Ρωσία καταργεί τα τουριστικά πακέτα προς χώρες που έχουν επιβάλλει κυρώσεις

Τι ακριβώς ανακοίνωσε η τουριστική υπηρεσία της Ρωσίας

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή Θανάση Αυγερινό του OPEN TV, η αρμόδια τουριστική υπηρεσία της Ρωσίας ανακοίνωσε, την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, ότι καταργεί την πώληση τουριστικών πακέτων για τις χώρες που τής έχουν επιβάλλει κυρώσεις.

Όπως είναι αναμενόμενο, η παραπάνω κίνηση θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το 2019 η Ελλάδα υποδέχθηκε 611.000 Ρώσους.

Παράλληλα, οι Ρώσοι θεωρούνται και είναι big spenders, αφού ξόδευαν ορισμένες χρονιές ακόμα και περισσότερα από 1.000 ευρώ ανά ταξίδι, την ώρα που ο ελληνικός μέσος όρος δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ ανά άτομο.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ