"


Δύο ακόμη μεγάλα έργα αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Καστοριάς, προϋπολογισμού 4.550.000 ευρώ, στο «Αντώνης Τρίτσης»

 

Την ένταξη δύο ακόμη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

και πιο συγκεκριμένα στον άξονα «Ποιότητα Ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» εξασφάλισε ο Δήμος Καστοριάς, τα οποία έχουν συνολικό προϋπολογισμό 4.551.076 ευρώ.

Πρόκειται για έργα αγροτικής οδοποιίας, συνολικού μήκους 41,6 χιλιομέτρων, που θα εκτελεστούν στις Δ.Ε. Μεσοποταμίας, Μακεδνών και Βιτσίου, για τα οποία ανοίγει ο δρόμος της κατασκευής μετά από τη δημοπράτησή τους το επόμενο διάστημα.

«Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση για δύο ακόμη μεγάλα έργα του πρωτογενούς τομέα, τα οποία θα εξυπηρετήσουν τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Ε. Αγίων Αναργύρων, προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ» σχολίασε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, αναφερόμενος στη θετική εξέλιξη της ένταξης των έργων και πρόσθεσε: «Στόχος μας, έως το τέλος του έτους, να έχουν ξεκινήσει όλα τα έργα τα οποία προετοιμάστηκαν την προηγούμενη διετία, ώστε ο Δήμος μας να αποκτήσει μία νέα δυναμική σε όλους τους τομείς».

Σημειώνεται ότι εντός του Μαρτίου θα υποβληθούν δύο ακόμη προτάσεις για έργα αγροτικής οδοποιίας και για άλλες περιοχές του Δήμου Καστοριάς, ύψους 1.000.000 ευρώ.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ