"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Αποσύρεται ο Παναργειακός από τον Τελικό Κυπέλλου – Τη θέση του παίρνει η ΑΕ Γραμμοχωρίων!!!


Σοβαρές εξελίξεις προέκυψαν για την διεξαγωγή του 44ου Τελικού Κυπέλλου

ΕΠΣ Καστοριάς μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ.

Και αυτό γιατί ο τελικός που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς στις 20 Απριλίου, προκάλεσε για το θέμα της έδρας σφοδρές αντιδράσεις από πλευράς Παναργειακού, ο οποίος σε ένδειξη διαμαρτυρίας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τον Τελικό Κυπέλλου.

Συγκριμένα, οι ιθύνοντες του Παναργειακού υποστηρίζουν ότι από την αρχή του θεσμού η ΕΠΣ Καστοριάς είχε ορίσει ως έδρα του φετινού τελικού το γήπεδο του Άργους Ορεστικού, ανεξάρτητα από το ποιο θα ήταν το ζευγάρι του Τελικού.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς δεν τήρησε αυτά που είχαν συμφωνηθεί στην αρχή της περιόδου, και όπως όφειλε να ορίσει έδρα του Τελικού το γήπεδο του Άργους Ορεστικού, αυτή όρισε την ουδέτερη έδρα του ΔΑΚ Καστοριάς, κάνοντας προφανώς το χατήρι της Μεσοποταμίας, προσθέτοντας ότι μετά την πρωτοφανή ασυνέπεια της ΕΠΣ Καστοριάς, δηλώνουμε την απόσυρσή μας από τον Τελικό Κυπέλλου.

Από την πλευρά της η ΕΠΣ Καστοριάς διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοια συμφωνία στην αρχή της περιόδου, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στα πρακτικά.

Έτσι, μετά από αυτό το γεγονός εντός της εβδομάδας θα κληθεί η ομάδα των Γραμμοχωρίων που αγωνίστηκε και αποκλείστηκε στον ημιτελικό με τον Παναργειακό, να πάρει τη θέση του Παναργεικού και να συμμετέχει στον φετινό Τελικό!!!





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ