"


Α’ ΕΠΣ : Ανομβρία, μόλις 10 γκολ – Αρνητικό ρεκόρ τερμάτων

Ανομβρία είχαμε στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς,

αφού σημειώθηκαν μόλις 10 γκολ, που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας τερμάτων, εκ των οποίων μόλις σημείωσαν 3 οι φιλοξενούμενοι, ενώ αναβλήθηκε ένα ματς, αυτό μεταξύ των ομάδων Πεντάβρυσος-Ηρακλής πολυκάρπης.

Η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη με την ομάδα της Καστοριάς ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, να σημειώνει το σκορ της ημέρας επικρατώντας 4-0 του Παναργειακού, υποχρεώνοντάς τον μετά από ένα σερί έξι αήττητων αγώνων, στην 2η εκτός έδρας ήττα, σημειώνοντας ταυτόχρονα την 17η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Στην 2η θέση και μάλιστα αυξάνοντας κατά πέντε βαθμούς την διαφορά της από τον 3ο της βαθμολογίας Παναργειακό, διατηρήθηκε η Δόξα Κορησού μετά τη νίκη εντός έδρας που πέτυχε κόντρα στον μαχητικό Γράμμο Μαυροχωρίου με σκορ 2-1.

Την 10η νίκη εκτός έδρας πανηγύρισε η Αστραπή Μεσοποταμίας που πέρασε νικηφόρα από το Νταηλάκη, επικρατώντας της ομώνυμης τοπικής ομάδας με σκορ 0-1, ενώ να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι στο 93'  έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 1-1 όταν αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι.

«Φρένο» στο εντυπωσιακό σερί των πέντε αήττητων αγώνων της ΑΕ Βιτσίου, έβαλαν τα Γραμμοχώρια επικρατώντας με σκορ 0-1.

Με ένα γκολ που σημείωσε στις αρχές της αναμέτρησης (1-0), ο ΑΟ Κάστωρ πήρε τη ρεβάνς του α’ γύρου (3-1) κόντρα στην μαχητική Δόξα Αμπελοκήπων, διευρύνοντας έτσι το σερί των νικηφόρων εμφανίσεων του.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ