"


Aύριο η επίσημη παρουσίαση του 9ου RALLY GREECE OFFROAD που θα διεξαχθεί στο Άργος Ορεστικό

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου RALLY GREECE OFFROAD

ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διεξαγωγή του αγώνα στις 26-29 Μαΐου 2022 στη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού.

Το 2022 είναι χρονιά ορόσημο για το RALLY GREECE OFFROAD και το ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς ο αγώνας προσμετρά για πρώτη φορά στο θεσμό “FIA CROSS COUNTRY BAJAS EUROPEAN CUP” της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Το RALLY GREECE OFFROAD έχει παράλληλα τη τιμή να προσμετρά και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CROSS COUNTRY RALLY με αποτέλεσμα τις πολλές και σημαντικές συμμετοχές αγωνιστικών ομάδων από τη γείτονα χώρα.

Συμμετοχές αναμένονται από την Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τουρκία, Ισραήλ, Κύπρο και πιθανά και από άλλες χώρες.


Το 9ο RALLY GREECE OFFROAD έχει συνολικό μήκος διαδρομών 930χλμ με 590χλμ να είναι Ειδικές Διαδρομές που θα καθορίσουν και το νικητή.

Η επίσημη παρουσίαση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 στο “Μουσείο Μπενάκη – Ίδρυμα Πολιτισμού” στην Αθήνα με τη παρουσία Πολιτειακών και Τοπικών παραγόντων καθώς και εκπροσώπων των Χορηγών του αγώνα και του Ειδικού Τύπου.

Η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του 9ου RALLY GREECE OFFROAD θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό.

Οι ανωτέρω εκδηλώσεις παρουσίασης του αγώνα και συνέντευξης τύπου θα μεταδοθούν απευθείας μέσω live steaming στη διεύθυνση: www.rallygreeceoffroad.gr/live-tv

Κατά τη διάρκεια των 4 ημερών του αγώνα θα είναι διαθέσιμο live streaming με καθημερινή διάρκεια 8-10 ωρών και θα περιλαμβάνει συνεχή ροή της εξέλιξης του αγώνα, στιγμιότυπα από τις Ειδικές Διαδρομές, το χώρο επισκευών καθώς και  συνεντεύξεις αγωνιζόμενων, οργανωτών, επισήμων και Χορηγών.

Καθημερινές περιλήψεις του αγώνα θα μεταδίδονται από τη COSMOTE TV, την ΕΡΤ και από τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα της Δυτικής Μακεδονίας ενώ θα πραγματοποιηθούν και ζωντανές συνδέσεις.

Το RALLY GREECE OFFROAD στην 9η χρονιά διεξαγωγής του εδραιώνεται πλέον ως ένα διεθνές καταξιωμένο αθλητικό γεγονός με έμπρακτα οφέλη για την Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα με τη συνδρομή των Υποστηρικτών και Χορηγών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ασφαλή και επιτυχή διοργάνωση.


RALLY GREECE OFFROAD

Media-Press Office  






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ