"


Θ. Μάνος και Β. Παπαδόπουλος στη συνάντηση εργασίας για επιτάχυνση διαδικασιών λειτουργίας και εκσυγχρονισμού των ΤΟΕΒ

Σε μία στοχευμένη και ιδιαίτερα παραγωγική σύσκεψη, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών

κ. Φωλίνα Αθανάσιο, συνήλθαν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι της Περιφέρειας, προκειμένου να ξεπεραστούν υπάρχοντα εμπόδια στη λειτουργία τους και να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός τους. Στη σύσκεψη παρέστησαν συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών και υπεύθυνος επί των ΤΟΕΒ της Περιφέρειας, κ. Μάνος Θωμάς, ο αρμόδιος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Γρεβενών, κ. Ζιώγας Κωνσταντίνος, και ο ειδικός συνεργάτης της Περιφέρειας για ζητήματα επί των ΤΟΕΒ, κ. Παπαδόπουλος Βελισσάριος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι παραπάνω αρμόδιοι δρομολόγησαν τα περαιτέρω απαιτούμενα βήματα για την διεκπεραίωση των προβλημάτων των υφιστάμενων ΤΟΕΒ, αναδεικνύοντας ως μέγιστης σημασίας ζητούμενο την αύξηση της αρδευόμενης έκτασης, που θα έχει ως επακόλουθο τη βελτιστοποίηση της προσόδου ανά στρέμμα για κάθε γεωργό. 

Επίσης, εξήραν τη σπουδαιότητα του έργου της Ενεργειακής Κοινότητας, που έχει δημιουργήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για τη μείωση του κόστους παραγωγής των ΤΟΕΒ, και ατομικά των αγροτών της περιοχής μας. Καταδεικνύεται, έτσι, πως ο πρωτογενής τομέας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και η ευημερία του έχουν τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα για την παρούσα Περιφερειακή Αρχή και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Φωλίνα.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ