"


Ολυμπία Τελιγιορίδου: "Ο τόπος αξίζει να απαλλαγεί από το υπερτροφικό εγώ του κ. Τζηκαλάγια και του κόμματός του"

Υπεροπτική, αλαζονική και αμετροεπής η δήλωση του συναδέλφου

κ. Τζηκαλάγια που καμαρώνει με ένα υπερφίαλο εγώ πως αν γίνει μονοεδρική η Καστοριά "η κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου δεν έχει τύχη και ουσιαστικά ομολογεί πως παραιτείται της διεκδίκησης της έδρας η οποία θα αποτελεί «εσωτερική υπόθεση» της Ν.Δ.". 

Ο πληθυσμός της Π.Ε. Καστοριάς το 2019 ήταν 46.668 σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Αν από το 2019 που πήρατε την κυβέρνηση μέχρι σήμερα έχει μειωθεί, την αποκλειστική ευθύνη την έχει η Ν.Δ. και τα εδώ κομματικά της στελέχη. Ειδικότερα αυτοί που ψήφισαν στη Βουλή να κλείσουν τα Πανεπιστημιακά τμήματα της Καστοριάς. Αυτοί που έδιωξαν από την Καστοριά τον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας. Αυτοί που έκλεισαν την 24ωρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ. Αυτοί που καθυστερούν 2 χρόνια τώρα τα έργα του Φυσικού Αερίου. 

Αυτοί που υπονομεύουν την σιδηροδρομική σύνδεση της Καστοριάς. Αυτοί που άφησαν την Καστοριά εκτός επενδυτικών κινήτρων λόγω απολιγνιτοποίησης. Αυτοί που δεν ενίσχυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας εν μέσω πανδημίας και θέλουν να μετατρέψουν το Νοσοκομείο μας σε Κέντρο Υγείας. Αυτοί που έκαναν ότι δεν έβλεπαν όταν σε διπλανές περιοχές οι επιχειρήσεις εστίασης έπαιρναν 3.000 ευρώ για την πανδημία, ενώ η Π.Ε. Καστοριάς πήρε μόνο τις γλυκανάλατες δηλώσεις τους. 

Όποιος λοιπόν χαίρεται και ελπίζει η Καστοριά να γίνει μονοεδρική είναι ανεύθυνος και δεν αξίζει να εκπροσωπεί τον τόπο, γιατί η Τελιγιορίδου και η κάθε Τελιγιορίδου θα φύγει κάποια στιγμή. Εκείνο όμως που θα μείνει είναι ότι ο τόπος χάνει, χάνει νέους ανθρώπους, χάνει κονδύλια, χάνει τη ζωή του. Αλλά για εσάς κ . Τζηκαλάγια και τους όμοιους σας, ας χαθεί ο τόπος, ας καταστραφεί η Καστοριά, μόνο η Ν.Δ. να είναι καλά.

Εν κατακλείδι, όπως είπε και ο κ. Δούκας και συμφώνησε ο κ. Λιβανός, «όσοι μας έλεγαν καλημέρα τους δίναμε λεφτά». 

Θα μπορούσατε λοιπόν κ. Τζηκαλάγια να σταματήσετε έστω να κάνετε δουλικούς τεμενάδες στην κυβέρνηση της Ν.Δ. για να σας δώσουν σημασία και πείτε τους μόνο μια καλημέρα μπας και βοηθηθεί ο τόπος μας. Γιατί ως γνωστόν τους δεδομένους δεν τους δίνει κανείς σημασία, γιατί δεν έχουν καμιά αξία.

Εκτός βέβαια αν αντλείτε την αισιοδοξία για την υποτιθέμενη "αδιαφιλονίκητη" επανεκλογή του κόμματος σας γιατί πιστεύετε κι εσείς, όπως και ο κ. Δούκας, ως σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι,  πως όλες οι ανθρώπινες αξίες εξαγοράζονται.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ