"


Α’ ΕΠΣ : Νίκη μετά από 13 χρόνια ο Γράμμος Μαυροχωρίου, 1-2 στην Αστραπή Μεσ/μίας !!!– 1η ήττα εκτός έδρας για τα Γραμμοχώρια, 2-1 στον Παναργειακό



Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή της βαθμολογίας μετά και τα αποτελέσματα

της 14ης αγωνιστικής ημέρας, στην οποία κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η μεγάλη νίκη του Γράμμου Μαυροχωρίου στο γήπεδο της Μεσοποταμίας, κόντρα στην τοπική Αστραπή Μ. με σκορ 1-2, με τους κυανόλευκους να υποχρεώνουν τους γηπεδούχους στην 1η τους ήττα εντός έδρας, βάζοντας ταυτόχρονα φρένο σε μία αρνητική παράδοση 13 ετών!!! 

Επίσης, η ΑΕ Βιτσίου συνεχίζει να εκπλήσσει με την πορεία της, αφού απέδρασε με το τρίποντο και από το γήπεδο της Χλόης, επικρατώντας με σκορ 0-1 επί του ΑΟ Κάστωρ.

Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Καστοριάς συνέχισε για μία ακόμη αγωνιστική τις νικηφόρες εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Πενταβρύσου, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με σκορ 1-5, διευρύνοντας έτσι το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της και εξακολουθεί να βρίσκεται στο +7 από την 2η θέση.

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Δόξα Κορησού πήρε το ντέρμπι των μαυραετών, επικρατώντας δίκαια με σκορ 0-2 στους Αμπελοκήπους. Οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν  την μεγάλη αγωνιστική και βαθμολογική τους άνοδο, συμπληρώνοντας εννέα ματς χωρίς ήττα, ενώ μετράνε επτά σερί νίκες,  παραμένοντας σταθερά στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Την 10η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναργειακός, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 2-1 των Γραμμοχωρίων, υποχρεώνοντας τα ελάφια στην 1η τους ήττα εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, και σε συνδυασμό με την αναπάντεχη ήττα της Αστραπής Μ., σκαρφάλωσε μόνος του στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Χρειάστηκε να περάσουν 13 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει ο Γράμμος Μαυροχωρίου τη νίκη στο γήπεδο της Μεσοποταμίας κόντρα στην Αστραπή. Ήταν το 2008, η τελευταία χρονιά όπου ο Γράμμος απέδρασε με το τρίποντο (1-3< ενώ έκτοτε στις υπόλοιπες 8 αναμετρήσεις μετρούσε ισάριθμες ήττες!!!

Οι κυανόλευκοι έκαναν σήμερα την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με σκορ 1-2, επιστρέφοντας μετά από τρεις αγωνιστικές στις νικηφόρες εμφανίσεις, σπάζοντας παράλληλα και το αήττητο εντός έδρας της Αστραπής και έτσι με άλλον αέρα θα υποδεχτούν το επόμενο Σάββατο την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Καστοριάς.

Στον δρόμο των επιτυχιών μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε το Νταηλάκη που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Πολυκάρπης επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με σκορ 0-3, βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση.

Τέλος, η ΑΕ Βιτσίου εξακολουθεί να εκπλήσσει με την πορεία της, αφού απέδρασε με το τρίποντο και από το γήπεδο της Χλόης, επικρατώντας με σκορ 0-1 επί του ΑΟ Κάστωρ. Οι φιλοξενούμενοι με το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού, αφού μετράνε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες – οι τρεις εκ των οποίων εκτός έδρας-, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ