"


Β’ ΕΠΣ : Aλλαγή σκυτάλης στην κορυφή – Μόνη 1η η Νέα Καστοριά – Τριπλή ισοβαθμία στην 2η θέση!!!

Φωτιά πήρε η κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα

της 12ης αγωνιστικής ημέρας, που ήταν και η πρεμιέρα του β’ γύρου, στην οποία κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ σημειώθηκαν 16 γκολ.

Συγκεκριμένα στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα στο+2 από τους διώκτες του σκαρφάλωσε ο ΑΓΣΝ Καστοριάς, ο οποίος πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το γήπεδο των Μανιάκων επικρατώντας  του τοπικού Κρόνου/Γραμμοχώρια με σκορ 0-1 με ένα εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Π. Πελαγίδης στο 95’, ενώ παράλληλα πήρε και την ρεβάνς του α’ γύρου (1-3).

Ωστόσο, για να εγκατασταθεί μόνος του στο ρετιρέ της βαθμολογίας χρειάστηκε και την… βοήθεια του Νεστορίου, με τη νίκη στο ντέρμπι της ημέρας κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα των Λακκωμάτων. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία (4 σερί νίκες), επικρατώντας με σκορ 1-0 υποχρεώνοντας στο αντίπαλό του στην 1η του στο πρωτάθλημα.

Έτσι την 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Νέα Καστοριά, μοιράζονται οι Ροσσονέρι, τα Λακκώματα και το Νεστόριο.

Οι Ροσσονέρι πέρασαν… αέρα από τα Κορέστεια (0-5 το Μακροχώρι) και μπήκαν δυναμικά σε τροχιά ανόδου. 

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου, επικρατώντας εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με σκορ 2-3, όπως επίσης και η Φλατσάτα Οινόης, η οποία επιβλήθηκε εύκολα του ΠΑΣ Λεύκης με σκορ 4-0.

Τέλος, ρεπό είχαν οι Ελπίδες Μες/μίας.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ