"


ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Oλοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες ανάδειξης του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της ενεργειακής κοινότητας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην  ΖΕΠ Κοζάνης η Γενική Συνέλευση

των μελών της Ενεργειακής Κοινότητας Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων Δυτικής Μακεδονίας όπου και ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες ανάδειξης του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της ενεργειακής κοινότητας καθώς και του Εποπτικού Συμβουλίου που προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας της. 
«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου το ενεργειακό κόστος καθιστά σχεδόν απαγορευτική την καλλιέργεια και την παραγωγή στον Πρωτογενή Τομέα, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με μπροστάρη τον Γιώργο Κασαπίδη, πρώτη σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει με σχέδιο εργατικότητα και αποτελεσματικότητα τις διαδικασίες εκείνες με τις οποίες θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό και θα επιτρέψει στους καλλιεργητές της περιφέρειάς μας να μπορούν να παράξουν αλλά να είναι και ανταγωνιστικοί. 

Πάντα δίπλα στον αγρότη, πάντα δίπλα στον κτηνοτρόφο, πάντα δίπλα στον επαγγελματία, πάντα δίπλα στον επιχειρηματία, πάντα δίπλα στον Πολίτη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, Θωμάς Μάνος.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ