"


Συνάντηση του Δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου με τους επαγγελματίες του Άργους Ορεστικού

Συνάντηση με εκπροσώπους των εμπορικών επιχειρήσεων

και των καταστημάτων εστίασης του Δήμου πραγματοποίησε πριν λίγο ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενόψει της επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην περιοχή για τα εγκαίνια των έργων του φυσικού αερίου.

Στόχος ήταν η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και κυρίως το αδιέξοδο που δημιουργεί η κατακόρυφη αύξηση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων, οι οποίες αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν.

Όπως επισημάνθηκε, η γιγάντωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και του κόστους θέρμανσης έχει δημιουργήσει μια ασφυκτική και μη αναστρέψιμη κατάσταση, η οποία σε συνδυασμό με τα μέτρα του κορωνοϊού και την ανεργία θα οδηγήσει άμεσα σε λουκέτα και απολύσεις.

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα και τις προτάσεις  των επαγγελματιών του Άργους Ορεστικού, δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον Υπουργό Ανάπτυξης την αγωνία τους και να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη διευκόλυνσή τους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Παύλος Αντωνιάδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φώτης Τατσίδης.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ