"


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ-

Αναγνωρίσιμα τα προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας από τους επισκέπτες της έκθεσης 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του εγκεκριμένου, από το Περιφερειακό Συμβούλιο, “Προγράμματος ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022” η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με επιτυχία στην 8η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Η έκθεση, μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές διαδικτυακής λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε φέτος με φυσική παρουσία των εκθετών από τις 18 έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στην Αθήνα. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε δυναμική παρουσία καθώς φιλοξενήθηκαν έντεκα (11) εκθέτες-επιχειρήσεις όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα της “ΔυτικοΜακεδονικής” γης. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης.Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην ενότητα “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” όπου η διακεκριμένη Chef Νανά Γκαμπούρα έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να γευτούν τη Γαστρονομία της Δυτικής Μακεδονίας, προωθώντας και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των τοπικών προϊόντων στους επισκέπτες της έκθεσης και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις.
Τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Ευφροσύνη Ντιό η οποία παραβρέθηκε στην έκθεση. Η κ. Ντιό ξεναγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης, μεταξύ των οποίων και αυτό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συνομίλησε με εκθέτες -παραγωγούς και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα νέα προϊόντα, καθώς και για τις αναπτυξιακές προοπτικές  του κλάδου τροφίμων και ποτών. Στην έκθεση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Επιμελητήριων της Δυτικής Μακεδονίας.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ