"


ΜΙΚΤΗ Κ-17 ''IRIS CATERING'' ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Πρώτο τρίποντο στην εκπνοή (89') της ΕΠΣ Καστοριάς, 2-1 την ΕΠΣ Φλώρινα (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη νίκη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Μικτών Ενώσεων, πέτυχε η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς, επικρατώντας δίκαια με σκορ 2-1 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας. 

Στον  αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Κάστορα στην Χλόη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έδειξε πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη, την οποία τελικά και κατέκτησε, έστω και αν το νικητήριο τέρμα επιτεύχθηκε στα τελευταία λεπτά πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση.



Η ομάδα του κ. Βελλίδη κατάφερε να προηγηθεί στο 28’ με γκολ του Κυριακού (1-0) σκορ το οποίο παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι και το 84’. Στο λεπτό εκείνο ο Μάνος έφερε το ματς στα… ίσα (1-1), ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης (89’) και πάλι  με σκόρερ τον Κυριακού διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Παράπονα από την διαιτησία του κ. Πολυχρονίου έχει η ομάδα της Καστοριάς, όταν σε δύο περιπτώσεις -από μία σε κάθε ημίχρονο - αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι




Η σύνθεση της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ-17 : Βασάδης, Ρατς, Ζήκος, Χαραλαμπίδης, Τσακλίδης, Βασιλείου, Αποστολίδης Π., Γιαννικώτσιος, Ταχτατζής, Κυριακού, Ξανθόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Αμανατίδης, Βασιλειάδης, Μπλιούκας, Πετρόπουλος και Πασιόλης.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ