"


ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, το «κανόνι» της Καστοριάς Μαρία Μπασούρη υπέγραψε στον ΠΑΟΚ

Κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι πλέον η 26χρονη επιθετικός

της Καστοριάς Μαρία Μπασούρη, η οποία συμφώνησε και υπέγραψε στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι μαυραετοί που είναι πρωτοπόροι στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, το τελευταίο διάστημα είχαν εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον τους για την απόκτηση της Μαρίας Μπασούρη, κάτι που τελικά τα κατάφεραν να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η 26χρονη επιθετικός ήταν η πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής σημειώνοντας σε 9 ματς 8 γκολ.

Η αθλήτρια στις πρώτες της δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά της για το ότι είναι πλέον μέλος του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι θα προσπαθήσει κι αυτή να βάλει το λιθαράκι της για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που γίνομαι μέλος του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να βάλω κι εγώ του λιθαράκι μου για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι μας. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να εξελιχθώ και να αποκτήσω καινούριες εμπειρίες με τον ΠΑΟΚ!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του Α.Σ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Μαρία Μπασούρη. Γεννημένη στο Λιμνοχώρι Φλώρινας στις 28/08/1996, η Μαρία Μπασούρη έχει ύψος 1.65 είναι δεξιοπόδαρη και αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Φιλυριακού σε ηλικία 11 ετών, με συμμετοχή στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Στην ομάδα της Φλώρινας αγωνίστηκε έως τα 18 της χρόνια. Επόμενή της ομάδα ήταν η Ροδόπη 87 στην Κομοτηνή, τις σεζόν 2018/19 ενώ στη συνέχεια για 2 χρόνια σχεδόν αγωνιζόταν στον ΓΠΟ Καστοριάς, ενώ στο μισό του φετινού πρωταθλήματος σε 9 ματς, ήταν η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με 8 γκολ"


Έντονη μεταγραφική κινητικότητα στην Καστοριά

Το κενό της Μαρίας Μπασούρη αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στην προσπάθειά της να πετύχει τον φετινό της στόχο, κινείται η διοίκηση της Καστοριάς.

Μετά την απόκτηση της μεσοεπιθετικού Κατερίνας Ντούσκου, ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Κωστάρας μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν έρθει σε επαφή με ακόμη 4 αθλήτριες και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και επίσημα οι ανακοινώσεις. 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ