"


ΑΠΕΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ : Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα

  


Από την στιγμή της επανίδρυσης της ιστορικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ

το 2014, όλοι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα εκάστοτε Δ.Σ., είχαν σαν γνώμονα την διατήρηση μιας αθλητικής ενασχόλησης προς την νεολαία του χωριού και όχι μόνο. Όλες οι διοικήσεις του συλλόγου από την επανίδρυση του, μηδενός εξαιρουμένου, προσπάθησαν και κατόρθωσαν μια υπέρβαση, οδηγώντας τον σύλλογο στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας του. Το Βογατσικό απέκτησε σεβαστό όνομα στο χώρου του τοπικού ποδοσφαίρου. 

 Ότι κάναμε, δεν το κάναμε για προσωπικό όφελος αλλά για το καλό του χωριού μας αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καστοριάς. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως μόνο ερασιτεχνικό δεν είναι μιας και οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι σ' αυτό είναι αμειβόμενοι (ΕΠΣ, διαιτητές, γιατροί). Υπέρβαση συνεπάγεται κόστος. Και κόστος πρώτα και πάνω απ' όλα οικονομικό. Αλλά γι αυτό το οικονομικό κόστος θα απολογηθούμε σε όσους πρέπει και όχι στον κάθε τυχάρπαστο και άσχετο. Όχι σε αυτούς που δεν προσέφεραν ούτε ένα ευρώ για την λειτουργία του συλλόγου. Όχι σ' αυτούς που είναι ξένοι προς το σύλλογο και το χωριό και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους...."όταν δεν έχεις γνώση, δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη"...Κλείνοντας και περνώντας στο δια ταύτα το Δ.Σ. έλαβε την απόφαση της αποχώρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας για τους εξής λόγους:

1ον. Οικονομικούς λόγους μιας και οι απαιτήσεις είναι πολλές και τα έσοδα ελάχιστα,

2ον. Αγωνιστικούς λόγους,

3ον. Αδιαφορία - αχαριστία διαφόρων παραγόντων, 

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι κι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Υ.Γ. Κύριοι της ΕΠΣ Καστοριάς, μάλλον δεν ίδρωσε και πολύ το αυτί σας για την αποχώρησή μας, μιας και ουδείς από εσάς δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μας και να ρωτήσει τι συμβαίνει.  Απλά αδιαφορήσατε.

Μπορείτε πλέον να είστε ήσυχοι. Αλλά μην πανηγυρίζετε. Δεν μας διώξατε...ΜΟΝΟΙ μας φύγαμε. Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία και καλή συνέχεια στο έργο σας.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ