"


Β’ ΕΠΣ : Η Νέα Καστοριά άλωσε (0-3) τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου

 

Η πιο φτωχή σε παραγωγικότητα τερμάτων χαρακτηρίζεται

η 10η αγωνιστική – κατά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος - αφού τα 4 ματς που διεξήχθησαν σημειώθηκαν μόλις 12 γκολ, ενώ αναβλήθηκε το ματς Κωσταράζι-Ελπίδες Μ.

Κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν αναμφίβολα η Νέα Καστοριά, η οποία μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο ντέρμπι κορυφής, επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ομάδα του ΑΓΣΝ Καστοριάς με νέο αγωνιστικό πρόσωπο, πέρασε… αέρα από το Χιλιόδενδρο στο ντέρμπι της ημέρας, επικρατώντας  άνετα του τοπικού Κεραυνού  με σκορ 0-3 και σε συνδυασμό με την απρόσμενη απώλεια βαθμών των πρωτοπόρων Λακκωμάτων, πλησιάσε σε απόσταση αναπνοής (1 βαθμό) από την 1η προνομιούχο θέση.

Από την άλλη πλευρά ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου γνώρισε την πρώτη ήττα εντός έδρας και δεύτερη στο πρωτάθλημα (είχε να χάσει από την 2η αγωνιστική) και οπισθοχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή.

Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση Ροσσονέρι-Λακκώματα , ματς το οποίο έληγε ισόπαλο με σκορ 1-1 με τους φιλοξενούμενους να αφήνουν  δύο πολύτιμους βαθμούς χάνοντας την ευκαιρία να διατηρήσουν από την κορυφή την απόσταση των +2 β. από τους διώκτες τους, ωστόσο, όμως εξακολουθούν να παραμένουν αήττητοι.

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας πέτυχε η Φλατσάτα Οινόης επικρατώντας στα Κορέστεια του Μακροχωρίου με σκορ 2-3, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία, αφού συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς ήττα.

Τέλος, Κρόνος/Γραμμοχώρια – Λεύκη, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στα τελευταία λεπτά, στερώντας από την τοπική ομάδα τη νίκη.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ