"


Β΄ ΕΠΣ : Φινάλε α’ γύρου – Αμετάβλητη η κορυφή με... ντόρτια από τους πρωτοπόρους

Με φυσιολογικά τα αποτελέσματα κύλησε η 11η και τελευταία αγωνιστική

του α’ γύρου, στην οποία επικράτησαν τα φαβορί, ενώ σημειώθηκαν αρκετά  γκολ (24).

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά την γκέλα με τους Ροσσονέρι επέστρεψαν τα Λακκώματα επικρατώντας άνετα με σκορ 4-0 του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, παραμένοντας σταθερά αήττητα στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Σε απόσταση αναπνοής με διαφορά μόλις 1 βαθμού ακολουθεί ο ΑΓΣΝ Καστοριάς, ο οποίος παρότι ισοφαρίστηκε σε 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρησή του με το Μακροχώρι, στη συνέχεια ανεβάζοντας στροφές έφτασε εύκολα στη νίκη (7η στο πρωτάθλημα) με σκορ 4-1.

Το σκορ της ημέρας πέτυχε το Νεστόριο επικρατώντας στην Μεσοποταμία των τοπικών Ελπίδων με το επιβλητικό 2-6, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου (3η θέση), ενώ παράλληλα διεύρυνε το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών του, αφού συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς ήττα.

Επιτυχιών συνέχεια για τους Ροσσονέρι μετά την σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή (0-1 σε 2-1), κόντρα στον Κεραυνό Χιλιοδένδρου, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία, καθώς συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς ήττα.

Ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα της Φλατσάτας Οινόης, η οποία προέρχονταν από ένα αήττητο σερί  4 αγώνων, γνώρισε την 1η εντός έδρας ήττα από τον Κρόνο/Γραμμοχώρια με σκορ 1-3, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν νίκη - βάλσαμο, αφού αγνοούσαν το τρίποντο 4 αγωνιστικές. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι το ματς, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Οινόης διεξήχθη στο γήπεδο των Μανιάκων, δηλ. στην έδρα του Κρόνου!

Τέλος, ρεπό είχε η ομάδα του ΠΑΣ Λεύκης


*Κωσταράζι και Ελπίδες Μ. έχουν από ένα ματς λιγότερο





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ