"


Α’ ΕΠΣ : Εξάσφαιρο της Αστραπής Μεσ/μίας, συνέτριψε 6-0 στο El Clásico τον Παναργειακό!!!

 

Μετά από ένα μήνα απραξίας σήμερα είχαμε την επανεκκίνηση

του πρωταθλήματος με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής ημέρας, στην οποία κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ σημειώθηκαν 23 γκολ και είχαμε την απουσία ισόπαλου αποτελέσματος.

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τη νέα χρονιά η ομάδα της Αστραπής Μεσ/μίας, η οποία μετέτρεψε το El Clásico κόντρα στον Παναργειακό σε υγιεινό περίπατο, μετά το επιβλητικό 6-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το 63ο στην ιστορία El Clásico είχε κιτρινόμαυρο χρώμα, με τους γηπεδούχους να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μία εξαιρετική εμφάνιση της Αστραπής, η οποία συνδυάζοντας θέαμα και ουσία, πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη στην ιστορία της κόντρα στον Παναργειακό.

Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει απόλυτα την εξέλιξη της αναμέτρησης, της οποίας, ωστόσο, ούτε ο πλέον αισιόδοξος φίλαθλος των γηπεδούχων, δεν περίμενε αυτή την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Αστραπής διατήρησε την θετική της παράδοση των τελευταίων ετών, παραμένοντας αήττητη για 12 συνεχή ματς στις αναμετρήσεις της με τον Παναργειακό (έχει να χάσει από το 2014), ενώ στις εντός έδρας αναμετρήσεις της, η παράδοση είναι ακόμη πιο ισχυρή, αφού  συμπλήρωσε 14 χρόνια χωρίς ήττα (2007 0-2)!!!

Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν εντυπωσιακά στις νικηφόρες εμφανίσεις, αφού προερχόταν από δύο σερί εκτός έδρας ήττες (Καστοριά και Γραμμοχώρια), διατηρώντας το αήττητη εντός έδρας, ενώ με το τρίποντο αυτό σκαρφάλωσαν στην 3η θέση, υποχρεώνοντας, μάλιστα τον Παναργειακό στην 1η εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το απόλυτο εκτός έδρας (5 στα 5) πέτυχαν τα Γραμμοχώρια μετά την  άνετη νίκη που πέτυχαν στους Αμπελόκηπους κόντρα στην τοπική Δόξα με σκορ 0-4, παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας και σο -3 από την Καστοριά η οποία είχε ρεπό, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα 3 ματς χωρίς ήττα, ενώ το προσεχές Σάββατο υποδέχεται τον «πληγωμένο» Παναργειακό.

Βαθμολογική ανάσα ήταν η εκτός έδρας νίκη για την Δόξα Κορησού, η οποία από την 4η αγωνιστική αγνοούσε το τρίποντο, επικρατώντας στο Μαυροχώρι του τοπικού Γράμμου με σκορ 0-1.

Την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών επιβεβαίωσε το Νταηλάκη μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε στην Πεντάβρυσο επί της τοπικής ομάδας με το επιβλητικό σκορ 1-7, συμπληρώνοντας τέσσερα ματς χωρίς ήττα, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι παρέμειναν σε δυσχερή βαθμολογική θέση, αγνοώντας  τη νίκη  για τέσσερις αγωνιστικές.

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ομόνοια Βογατσικού, η οποία σημειώνοντας από ένα γκολ  σε κάθε ημίχρονο πέρασε νικηφόρα από το Τοιχιό,, επικρατώντας με σκορ 0-2, επιστρέφοντας μετά από τρεις αγωνιστικές στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη ο ΑΟ Κάστωρ πέτυχε νίκη μεγάλης  βαθμολογικής σημασίας επικρατώντας με το καθαρό σκορ 2-0 του Ηρακλή Πολυκάρπης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθότι αγνοούσε τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ