"


1,1 εκ. ευρώ από την Π.Δ.Μ.-Π.Ε. Καστοριάς για την «Βελτίωση Δρόμου από Γράμμο προς Αετομηλίτσα» πέρασε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή

Την έγκριση  διάθεσης πίστωσης  για το έργο:

«Βελτίωση Δρόμου από Γράμμο προς Αετομηλίτσα», προϋπολογισμού 1.110.000€, ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη συνεδρίαση την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021. 

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης της οδού, από τον Οικισμό του Γράμμου έως τα όρια του Νομού προς Ιωάννινα (Αετομηλίτσα).

Αναλυτικά, σε μήκος περίπου 10 χλμ. θα γίνουν εργασίες διάνοιξης, αμμοχαλικόστρωση και μιας στρώση 3Α, ενώ  για την σήμανσή της θα τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες και χιονοδείκτες.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 541)  και  θα εκτελεστεί με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει με διαρκείς παρεμβάσεις να ενισχύει την οδική ασφάλεια, να βελτιώνει τις υποδομές και να φέρνει κοντά τους κατοίκους γειτονικών νομών, έχοντας πάντοτε ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των πολιτών.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ