"


8 με 8: Μία μοναδική χριστουγεννιάτικη βραδιά μας χάρισαν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Stavento!

 

Συνεχίζουμε σήμερα στην πλατεία Ντολτσό με τις «ΚΟΥΠΕΣ»

Τα μαγικά Χριστούγεννα στην Καστοριά ξεκίνησαν! Το σύνθημα έδωσαν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Stavento που παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες μας ζέσταναν με μία υπέροχη συναυλία στη Μαγική Λιμνοπολιτεία, που «ζωντάνεψε» ξανά μετά από δύο χρόνια!

Η καλή διάθεση των καλλιτεχνών μεταδόθηκε στον κόσμο που έδωσε δυνατό «παρών» και τραγούδησε μαζί τους όλα τα αγαπημένα τους τραγούδια, σε μία μοναδική χριστουγεννιάτικη βραδιά!

Τον κόσμο καλωσόρισε στη συναυλία ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης: «Η Μαγική Λιμνοπολιτεία ανοίγει τις πόρτες της μετά από δύο χρόνια απουσίας. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί καλά, σήμερα, αλλά και όλη την εορταστική περίοδο για την οποία έχουμε προγραμματίσει πολλές δράσεις και εκδηλώσεις για να νιώσουμε πραγματικά ξεχωριστά αυτά τα Χριστούγεννα»!


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «8 με 8» συνεχίζεται σήμερα το βράδυ με τις «Κούπες» που θα μας  κρατήσουν συντροφιά στην πλατεία των Αδελφών Εμμανουήλ στο Ντολτσό στις 21:00

Αύριο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 12:00 οι «Φίλοι της Μπαλού» μας περιμένουν στην πλατεία «Ομόνοιας» με την θεατρική βιωματική παράσταση «Πού Πήγαν τα Χριστούγεννα;», ενώ στις 14:30 στη Μαγική Λιμνοπολιτεία μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα Χριστουγεννιάτικο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Καστοριά! Τα καλύτερα Χριστούγεννα!


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ