"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Μίλησαν οι έδρες-Δίδυμο κορυφής-Πρώτες νίκες για ΑΟ Κάστωρ και Πεντάβρυσο

Η πλήρη επικράτηση των γηπεδούχων, η έλλειψη ισοπαλίας και τα αρκετά γκολ (28) σημάδεψαν την 5η αγωνιστική

της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (Miss Kids).

Η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας παρουσίασε μεταβολές, μετά τη νέα ευρεία νίκη της Καστοριάς στο ντέρμπι κορυφής με την Δόξα Κορησού, όπου πλέον μαζί με τον Παναργειακό, οδηγούν, πλέον αήττητες την κούρσα του πρωταθλήματος. 

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής οι πρώτες νίκες για ΑΟ Κάστωρ και Πεντάβρυσο.

Καστοριά, Παναργειακός και Αστραπή Μεσοποταμίας είναι οι μοναδικές ομάδες με τις δύο πρώτες να έχουν και το απόλυτο, ενώ η κιτρινόμαυροι σκαρφάλωσαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ασυγκράτητη η Καστοριά μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Δόξα Κορησού σε υγιεινό περίπατο, επικρατώντας με το ευρύ σκορ 5-0, διατηρώντας για μία ακόμη αγωνιστική ανέπαφη την εστία της, υποχρεώνοντας τους μαυραετούς στην 1η τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με την οποία οπισθοχώρησαν στην 4η θέση

Επιτυχιών συνέχεια και για τον Παναργειακό, ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 3-0 του Ηρακλή Πολυκάρπης, συνεχίζοντας και αυτός την εντυπωσιακή του πορεία στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας εξαιρετικούς συντελεστές τερμάτων (16 υπέρ-2 κατά).

Σημειώνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Αστραπή Μεσοποταμίας συνέτριψε με το επιβλητικό 6-0 (σκορ της ημέρας) το Νταηλάκη, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη και δεύτερη εντός έδρας, δίνοντας συνέχεια στην ομολογουμένως εξαιρετική της πορεία, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σε δεινή βαθμολογική θέση, επιβεβαιώνοντας το πολύ άσχημο ξεκίνημα που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα.

Την 2η νίκη εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή (0-1) σημείωσαν τα Γραμμοχώρια που επιβλήθηκαν πολύ εύκολα με σκορ 4-1 της ΑΕ Βιτσίου, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η νεανική ομάδα του ΑΟ Κάστωρ, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Ομόνοιας Βογατσικού, νίκη με την  οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.  

Νίκη-οξυγόνο πήρε η Πεντάβρυσος που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη κόντρα στον Γράμμο Μαυροχωρίου με σκορ 3-2

Τέλος, ρεπό είχε η Δόξα Αμπελοκήπων.

Τα αποτελέσματα (5η)








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ