"


Πέμπτο Κατάστημα για την Φάρμα Μόσχου




Επεκτείνει το δίκτυό της η τυροκομική εταιρεία από την Καστοριά

Η τυροκομική εταιρία Φάρμα Μόσχου, των αδελφών Μόσχου από την Καστοριά, πρόσθεσε άλλο ένα κατάστημα στο δυναμικό της, στη Θεσσαλονίκη, και ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στη λιανική.



Πρόκειται για το πέμπτο κατάστημα της εταιρίας,  στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης στην οδό Γρηγορίου Αποστόλου Ταβάκη 24Α. Στο κατάστημα διατίθενται τα προϊόντα της εταιρίας από την καθετοποιημένη κτηνοτροφική μονάδα της στην Καστοριά: φρέσκο γάλα, βιολογικό αιγοπρόβειο τυρί, βιολογικό παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα, ρυζόγαλο, βιολογικό μπάτζο Καστοριάς, βιολογικό Κανιάκι, γραβιέρα κεφαλογραβιέρα και κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας.

Το κατάστημα που λειτουργεί ως ένα παραδοσιακό παντοπωλείο διαθέτει επίσης βιολογική ρίγανη και τσάι Καστοριάς, καθώς επίσης και μέλι Καστοριάς (βελανιδιάς, πορτοκαλιάς, ανθέων και πεύκου), αλλά και εμφιαλωμένα κρασιά κ.ά. Αξίζει να σημειώσουμε οτι η Φάρμα Μόσχου ανακοίνωσε πρόσφατα οτι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της στην Αθήνα θα είναι στο εξής η εταιρεία Βιοβλαστός.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ