"


Β΄ ΕΠΣ : Ημέρα φιλοξενουμένων και βροχή από γκολ (29)

 

Η επικράτηση των φιλοξενουμένων, τα πολλά γκολ (29) - εκ των οποίων τα 13 σε ένα ματς!!! - και το νέο ενδιαφέρον

που απόκτησε η κορυφή της βαθμολογίας ξεχώρισαν στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα εξακολουθούν να απολαμβάνει η ομάδα των Λακκωμάτων, η οποία συνέχισε αήττητη την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς πέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του Ν. Κρόνου/ΑΕ Γραμμοχωρίων, μετά την ισοπαλία με σκορ 3-3 που απέσπασε στο γήπεδο της Κολοκυνθούς.

Σε απόσταση αναπνοής και μόνος στην 2η θέση με διαφορά μόλις 1 β. ακολουθεί ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου, ο οποίος διεύρυνε το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών του, μετά τη νέα νίκη με σκορ 2-3 που πέτυχε στα Κορέστεια επί του Μακροχωρίου, συμπληρώνοντας 4 ματς χωρίς ήττα, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι παρέμειναν για ένα ακόμη ματς χωρίς νίκη.

Τη 2η νίκη εκτός έδρας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου επικρατώντας στην Λεύκη επί του τοπικού ΠΑΣ με σκορ 0-4, νίκη με την οποία και σκαρφάλωσε στην 3η θέση, την οποία μοιράζεται με άλλες δύο ομάδες και με διαφορά μόλις 2 β. από το ρετιρέ της βαθμολογίας.

Με ένα γκολ που δέχθηκε στο 90’ το Νεστόριο γνώρισε την 1η εντός έδρας ήττα από τους Ροσσονέρι με σκορ 0-1 και οπισθοχώρησε στην 6η θέση, ενώ αντίθετα η ομάδα του Άργους – που επέστρεψε στις νίκες – αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Άρωμα Αγγλίας με γκολ και θέαμα στο γήπεδο της Οινόης στο γειτονικό ντέρμπι Φλατσάτας-Ελπίδες Μεσοποταμίας, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το απόλυτο εντός έδρας (3 στα 3), μετά την επικράτησή τους με το αγγλικό σκορ 8-5.

Τέλος, ρεπό είχε η Νέα Καστοριά.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ