"


Κυκλικός κόμβος στο φανάρι της Αντιπεριφέρειας και ανακατασκευή της οδού Ορεστείων, δύο ακόμη έργα που υπέβαλε για χρηματοδότηση ο Δήμος Καστοριάς, προϋπολογισμού 1.763.000 ευρώ,

Δύο ακόμη έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.763.000 ευρώ,

υπέβαλε για χρηματοδότηση στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αστικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (Β.Α.Α.), ο Δήμος Καστοριάς. 

Τα συγκεκριμένα έργα αφορούν σε σημαντικές οδικές παρεμβάσεις, με το μεν ένα να έρχεται να βελτιώσει τις κυκλοφοριακές συνθήκες στο κέντρο της πόλης, με την κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου Λεωφόρου Κύκνων και Διοικητηρίου (φανάρι Αντιπεριφέρειας), με προϋπολογισμό 373.000 ευρώ.

Το δεύτερο έργο, προϋπολογισμού 1.390.000 ευρώ, θα δώσει λύση στο πρόβλημα των συνθηκών ασφάλειας της Οδού Ορεστείων, περιλαμβάνοντας εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος από τα «Ψαράδικα» έως τα Λύκεια, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και  αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων αποσκοπεί στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας σε δύο κομβικά σημεία της Καστοριάς με μεγάλη διέλευση οχημάτων και πεζών και τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειάς τους.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ