"


MΠΑΣΚΕΤ : Οι αντίπαλοι του ΑΣ Καστοριάς στη Γ΄ Εθνική

Αύριο Κυριακή (24/10), ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ,

με την ομάδα της πόλης μας, τον Α.Σ. Καστοριάς, να μετέχει στον 5ο όμιλο με άλλα εννιά (9) σωματεία από την Κεντροδυτική Μακεδονία. Πάμε να δούμε αναλυτικά λοιπόν τις ομάδες που θα βρουν στο διάβα τους οι «γουναράδες»:


𝚨𝚸𝚰𝚺𝚻𝚶𝚻𝚬𝚲𝚮𝚺 𝚽𝚲𝛀𝚸𝚰𝚴𝚨𝚺

Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος είναι ο Αριστοτέλης Φλώρινας, ο οποίος φρόντισε να ενισχυθεί με έμπειρους για την κατηγορία αθλητές, ενώ θα έχει στον πάγκο της τον αξιόλογο Πτολεμαϊδιώτη τεχνικό Πέτρο Μουρουζίδη.


𝚨𝚬𝚻𝚶𝚰 𝚩𝚬𝚸𝚶𝚰𝚨𝚺

Οι «ασπρόμαυροι» της Βέροιας με τον έμπειρο γηγενή Μάριο Γεωργιάδη στην τεχνική τους ηγεσία και άμεσο συνεργάτη του τον Ντάνη Τυριακίδη, ενισχύθηκαν με σπουδαία για την κατηγορία ονόματα έχοντας βλέψεις πρωταθληματικής πορείας.


𝚨𝚶𝚱 𝚩𝚬𝚸𝚶𝚰𝚨𝚺

Οι «λύκοι» έχουν ως κύριο μέλημα υπό την τεχνική καθοδήγηση του 36χρονου Νίκου Γκάμουρα τη σωτηρία και παράλληλα να δωθούν ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά ούτως σώστε να διακριθούν και να κάνουν το επόμενο βήμα στις εθνικές κατηγορίες.


𝚰𝚱𝚨𝚸𝚶𝚰 𝚪𝚰𝚨𝚴𝚴𝚰𝚻𝚺𝛀𝚴

Οι Ίκαροι αποτελούμενοι από φιλόδοξους νέους και έμπειρους αθλητές, όπως ο 31χρονος δεινός σκόρερ με εξαιρετικό σουτ έξω από τα 6.75 μ. Δημήτρης Σαμαράς, με συμμετοχές σε Άρη, Ηρακλή, Φίλιππο Βέροιας και Ερμή Λαγκαδά και με τον εξίσου έμπειρο τεχνικό στον πάγκο τους τον Ανδρέα Οκλαλιώτη, έχουν ως στόχο να παίξουν ελκυστικό μπάσκετ, να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά και γιατί όχι να… πρωταγωνιστήσουν.


𝚽.𝚶. 𝚨𝚸𝚰𝚫𝚨𝚰𝚨𝚺

Με νέο προπονητή τον 37χρονο Αναστάσιο Τζιόμαλο, ο «Φιλαθλητικός Όμιλος» έχει ως κύριο μέλημα τη χαρά του παιχνιδιού και την καλύτερη δυνατή παρουσία, για να ικανοποιήσει την πόλη και τον κόσμο της Αριδαίας.


𝚨𝚱𝚨𝚫𝚮𝚳𝚰𝚨 𝚫𝚬𝚱𝚨

Με τον Ιωσήφ Νικολαϊδη στο «τιμόνι» της και με εγκαταστάσεις κόσμημα στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, η αναπτυξιακή ομάδα την οποία εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Νίκος Χατζηβρέττας το 2015, αποτελούμενη από νέους ταλαντούχους αθλητές εφήβους και παίδες, ευελπιστεί πως για ακόμη μια χρονιά θα ανανεώσει το διαβατήριο παραμονής στην κατηγορία.


𝚨𝚴𝚨𝚻𝚶𝚲𝚰𝚨

Μετά τον προπέρσινο οικειοθελή υποβιβασμό από την Α2 στη Γ’ Εθνική, τα «ηνία» της τεχνικής ηγεσίας του Κολλεγίου θα συνεχίσει να κρατάει ο Άκης Τασούδης, σε μια χρονιά που επικρατεί στο σύλλογο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης συγκρατημένη αισιοδοξία.


𝚩𝚶𝚻𝚺𝚮𝚺

Με νέο τεχνικό στον πάγκο της, τον 53χρονο πολύπειρο Γιώργο Καραμουσαλίδη και ένα ρόστερ επανδρωμένο ακόμα και με παίκτες που έχουν περάσει από την Α1 του ελληνικού μπάσκετ, ο «Ναύαρχος» Βότσης έχει ως στόχο την ανάδειξη νέων αθλητών και μιας καλής πορείας. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχει εγκαινιάσει και μια σπουδαία αθλητική συνεργασία, αυτή με τον συντοπίτη ΠΑΟΚ.


𝚪𝚨𝚲𝚨𝚭𝚰𝚶𝚰

Λειτουργώντας ως θυγατρική ομάδα του Ηρακλή και με έδρα το ιστορικό Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης, οι Γαλάζιοι με τον Χρήστο Παπαδούλη στο τιμόνι τους θα επιδιώξουν την παραμονή τους στην κατηγορία και την ανάδειξη νέων αθλητών.


πηγή:Kastoras Basketball





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ