"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Ρετιρέ για δύο – Παναργειακός και Δόξα Κορησού έκαναν το 3χ3

 

Φτωχή σε παραγωγικότητα ήταν η 3η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (Miss Kids),

αφού στα 5 ματς που διεξήχθησαν σημειώθηκαν 14 γκολ, ενώ υπολείπεται το ματς Καστοριά 1980-Ηρακλής Πολυκάρπης, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, οπότε και θα ολοκληρωθεί  η αγωνιστική, από την οποία απουσίαζε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, Παναργειακός και Δόξα Κορησού είναι οι μοναδικές ομάδες που κατάφεραν να πετύχουν το απόλυτο (3 στα 3) και να προελαύνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, ο Παναργειακός με «όπλο» την θετική παράδοση πέρασε νικηφόρα από την χλόη επικρατώντας εύκολα του νεανικού Κάστορα με σκορ 0-3, σημειώνοντας την 2η νίκη μακριά από την έδρα του, υποχρεώνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους στην 1η εντός έδρας ήττα.

Ασταμάτητη η Δόξα Κορησού, άλωσε τα Γραμμοχώρια στο ντέρμπι κορυφής και με ένα γκολ που πέτυχε στο α’ 45λεπτο, υποχρέωσε τα ελάφια στην 1η τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι μαυραετοί μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, οδηγώντας μαζί με τον Παναργειακό την κούρσα του πρωταθλήματος.

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο για την Αστραπή Μεσ/μίας, που πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο εντός έδρας. Οι κιτρινόμαυροι διατήρησαν την θετική παράδοση των τελευταίων ετών επικρaτώντας με το επιβλητικό σκορ 6-1 της Δόξας Αμπελοκήπων και σκαρφάλωσαν στην 2η θέση, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τους μαυραετούς στην 1η τους ήττα εκτός έδρας και 2η συνεχόμενη.

Φρένο στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών έβαλε ο Γράμμος Μαυροχωρίου μετά τη νίκη με το καθαρό σκορ 2-0 που πέτυχε επί της Ομόνοιας Βογατσικού. Οι κυανόλευκοι με το τρίποντο αυτό πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς ήταν η 1η τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα οι αρκούδες , γνώρισαν την 2η συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμους αγώνες, κάνοντας το πιο άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Νίκη οξυγόνο για το Νταηλάκη που πέρασε νικηφόρα από το Τοιχιό επικρατώντας της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 0-1, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι γνώρισαν την 3η ήττα σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Καστοριά 1980-Ηρακλής Πολυκάρπης, ενώ ρεπό είχε η Πεντάβρυσος




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η)











Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ