"


ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά και δημόσια τις επιχειρήσεις

«Miss Kids» βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Γράμμου 14 στην Καστοριά, χορηγό του  πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, καθώς και την επιχείρηση υγραερίου  TOP GAS, χορηγό του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, με πρότυπες εγκαταστάσεις στον κόμβο Εγνατίας - Άργους Ορεστικού, που παρέχει υγραέριο, δεξαμενές και φιάλες υγραερίου όλων των τύπων.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση τους στην προσπάθειά μας να συνδέσουμε τις δράσεις ποδοσφαίρου και αγοράς  ανταποδοτικά, ώστε να παραχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου και την κοινωνία της Π.Ε. Καστοριάς.

Με σεβασμό για πιστή τήρηση των συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί, η Ε.Π.Σ Καστοριάς θεωρεί δεδομένο ότι η θετική στάση και το όφελος των προαναφερόμενων επιχειρήσεων, μελλοντικά θα βρει κι άλλους μιμητές στην τοπική αγορά της Καστοριάς, για να μπορούμε να ελαφρύνουμε μέρος από τα λειτουργικά έξοδα όλων των ομάδων της ένωσης.

Χάρη σε σας οι στόχοι και οι σκοποί μας γίνονται πραγματικότητα.


ΧΟΡΗΓΌΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ «Miss Kids»

Βρεφικά και παιδικά ενδύματα, Γράμμου 14 στην ΚΑΣΤΟΡΙΆ.

τηλ: 2467306850.

info@misskids.gr

http://www.misskids

Ένα νέο κατάστημα βρεφικών, παιδικών και εφηβικών ρούχων στην Καστοριά σε έναν πολύχρωμο, ζωηρό, φανταστικό και γεμάτο παιδικότητα, παραμυθένιο κόσμο.

Το αγαπημένο κατάστημα των μικρών φίλων Miss Kids  στην Καστοριά, βρίσκεται κοντά σας και μέσω της ιστοσελίδας: https://www.misskids.gr/

ΧΟΡΗΓΌΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ «Top Gas»

Top Gas: Μπουρινάρης Παναγιώτης.

Τηλ: 2467073450

Κιν: 6948580218

Η καθαρή δύναμη του υγραερίου που παράγει Οικονομία.

Η εμπειρία και η γνώση στο υγραέριο μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε τις πιο ασφαλείς λύσεις για τις επιχειρήσεις, καθώς επίσης και αξιόπιστες διαδικασίες για να βελτιώσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης.

Το υγραέριο είναι από τις πιο φιλικές μορφές ενέργειας για το περιβάλλον. Εκτός από οικονομία, κάνει το σπίτι αυτόνομο ενεργειακά προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα, στην θέρμανση, το μαγείρεμα, στο ζεστό νερό, στην ασφάλεια. Η εμπειρία της Top Gas στις εγκαταστάσεις μονάδων υγραερίου, εξασφαλίζει την ασφάλεια κατά την εγκατάσταση ενώ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

Η TOP GAS, στον κόμβο Εγνατίας, Άργους Ορεστικού, παρέχει υγραέριο, δεξαμενές και φιάλες υγραερίου όλων των τύπων.


Η ενέργειά τους αυτή προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας δείχνει κοινωνική ευαισθησία και είμαστε σίγουροι ότι ο φίλαθλος κόσμος της Καστοριάς και όχι μόνο θα εκτιμήσει ανάλογα αυτή τους την προσφορά.

Ανταποδοτικά από την πλευρά της Ένωσης το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας θα φέρει την ονομασία της επιχείρησης «Miss Kids» και το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας την ονομασία *Top Gas*.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ