"


Με επιτυχία η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2021

στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας (Annual General Meeting/International Fur Federation). 

Το δυναμικό παρών στη Γενική Συνέλευση έδωσε κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, απαρτιζόμενο από τον Πρόεδρο Άκη Τσούκα, τον Αντιπρόεδρο Itzhak Cohem και τον Γενικό Γραμματέα Φαίδωνα Γκιάτα. Επίσης στη Συνέλευση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων Αναστάσιος Μιχαλόπουλος. 

Το κλιμάκιο της Ε.Ο.Γ. συμμετείχε στις εργασίες της συνέλευσης, παραθέτοντας τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας γουνοποιίας, προτείνοντας παράλληλα λύσεις για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο, αλλά και πραγματοποιώντας έναν σύντομο απολογισμό των ενεργειών που διενεργούνται με σκοπό την επιβίωση, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. 

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, πολιτικοί φορείς απηυθύναν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης μήνυμα στήριξης προς τον κλάδο της γουνοποιίας. Συγκεκριμένα, ο  Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης, η Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, η  Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ευφροσύνη Ντιό, εξέφρασαν για ακόμα μια φορά τη σημαντικότητα του κλάδου της  ελληνικής γουνοποιίας, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλονται ως προς τη στήριξή του.  


Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν περισσότερες από 50 Ομοσπονδίες από όλο τον κόσμο στη Γενική Συνέλευση, ενώ προστέθηκε και η Ομοσπονδία του Μεξικό στο δυναμικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας. 

Τέλος, Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας και τον Πρόεδρο Ιωάννη Μανάκα για την άρτια και άψογη διοργάνωση του Annual General Meeting στην Αθήνα και τις ευχαριστίες τους προς τους πολιτικούς φορείς που συμμετείχαν σε αυτό, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά εμπράκτως τη στήριξή τους προς κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ