"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι – Γκέλα της Αστραπής Μ., 3-3 με ΑΟ Κάστωρ!

Η επικράτηση των φιλοξενούμενων σημάδεψε την 2η αγωνιστική

στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (Miss Kids), όπου 4 ομάδες κατάφεραν και πέτυχαν το δύο στα δύο.

Συνολικά στα 6 ματς που διεξήχθησαν σημειώθηκαν 26 γκολ, αριθμός ικανοποιητικός, που αντιστοιχεί κατά μ.ο. σε 4,3 γκολ σε κάθε ματς, ενώ στα αξιοσημείωτα της  2ης αγωνιστικής ήταν το ματς Ομόνοια Βογατσικού – Γραμμοχώρια, στο οποίο σημειώθηκαν 9 γκολ!!!

Καστοριά, Παναργειακός, Γραμμοχώρια και Κορησός είναι οι 4 ομάδες που κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής Γραμμοχώρια-Κορησός.

Αντίθετα, πέντε ομάδες δεν κατάφεραν να έχουν μέχρι σήμερα ούτε βαθμό στο ενεργητικό τους και πρόκειται για τις : Βογατσικό, Μαυροχώρι, Πεντάβρυσος, Βίτσι και Νταηλάκη.

Η Καστοριά με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαμτσάκη στην εκπνοή του ημιχρόνου, πέρασε νικηφόρα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 0-1 από το γήπεδο των Αμπελοκήπων κόντρα στην τοπική Δόξα, σημειώνοντας την 1η εκτός έδρας νίκη, διατηρώντας παράλληλα για 2η αγωνιστική ανέπαφη την εστία της.

Την θετική παράδοση των τελευταίων ετών διατήρησε ο Παναργειακός, ο οποίος σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 4-1 της Πενταβρύσου.

Άρωμα Αγγλίας στο γήπεδο του Βογατσικού, όπου μετά από ένα συναρπαστικό και πλούσιο σε θέαμα ματς, τα ελάφια πέτυχαν μεγάλη νίκη με το αγγλικό σκορ 4-5, υποχρεώνοντας την τοπική Ομόνοια στην 1η της ήττα στο πρώτο επίσημο ματς του πρωταθλήματος (είχε ρεπό στην πρεμιέρα). Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, ενώ στην εκπνοή του αγώνα, έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 5-5, όταν ο Νούλας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Με όπλο την θετική παράδοση που ξεκίνησε να χτίζει τα τελευταία δύο χρόνια, η Δόξα Κορησού απέδρασε με το τρίποντο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το γήπεδο του Νταηλάκη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με το καθαρό σκορ 0-3, κάνοντας και αυτή ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Η έκπληξη της αγωνιστικής ήρθε από τη νεανική ομάδα του Κάστορα. Οι βυσσινί κατάφεραν και έφυγαν αήττητοι από το γήπεδο της Μεσοποταμίας, βάζοντας τέλος σε μία αρνητική παράδοση μετά το ισόπαλο 3-3 που απέσπασαν από την τοπική Αστραπή. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να αποδράσουν και με το «2» αφού ισοφαρίστηκαν στα τελευταία λεπτά της δραματικής κατά τα άλλα αναμέτρησης.

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ηρακλής Πολυκάρπης επικρατώντας με το καθαρό σκορ 2-0 της ΑΕ Βιτσίου, με δύο γκολ όμως που σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, διατηρώντας, παράλληλα την θετική παράδοση των τελευταίων ετών.

Τέλος, ρεπό είχε ο Γράμμος Μαυροχωρίου








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ