"


Έξι γκολ και θέαμα (3-3) στο φιλικό El Clásico Αστραπής Μ. - Παναργειακού - Αντιμέτωποι και στο Κύπελλο

 

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι, Αστραπή Μ. και Παναργειακός έμειναν στο 3-3

στην φιλική συνάντηση που έγινε στο γήπεδο της Μεσοποταμίας.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν χορταστικό θέαμα με πολλές φάσεις, σε ένα μοιρασμένο ματς, με ανατροπές στο σκορ, που έληξε ισόπαλο με το αγγλικό σκορ 3-3. 

Για τους κιτρινόμαυρους 2 γκολ πέτυχε ο Κοκοβίδης Νίκος, ενώ το τρίτο σημειώθηκεμε αυτογκόλ. Για τον Παναργειακό 2 γκολ πέτυχε ο Χρήστου και 1 ο νεαποκτηθέντας Παπαθανασίου.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. : Ευσταθιάδης, Αραφαηλίδης, Καραμανίδης, Τσακλίδης, Παλαιοδήμος , Ψωμιάδης, Κουσίδης, Κοκοβιδης, Νικολάου, Μπουτάσης, Καραμανίδης Λ.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ :   Σιώμος Γ.,  Δινάδης, Χαραλαμπίδης Μ., Μουτζίκης, Αγγέλκος, Παπαθανασίου, Κόζαρης, Κυδωνάκης, Σπυρόπουλος, Μπαράκης, Χρήστου, 

Αγωνίστηκαν και οι : Βασιλάκος, Χαραλαμπίδης Γ., Βασιλείου, Γιαννάκης, Ξανθόπουλος.


Αντιμέτωποι και στο Κύπελλο

Για 62η φορά αναμετρώνται Παναργειακός και Αστραπή Μεσ/μίας – Η μεγάλη προϊστορία του El Clásico – Ελαφρύ προβάδισμα του Παναργειακού

Στον ίδιο όμιλο, τον 3ο,  κληρώθηκαν φέτος στον θεσμό της Α' φάσης κυπέλλου ερασιτεχνών (2η αγωνιστική)  οι δύο ιστορικές ομάδες του νομού, Παναργειακός και Αστραπή Μεσοποταμίας.
Θα είναι το 62o El Clásico στην ιστορία των δύο ομάδων, σε όλα τα επίπεδα διοργανώσεων (Πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ, Δ’ Εθνική, Τελικοί Κυπέλλου, Ημιτελικοί Κυπέλλου), ενώ για πρώτη φορά θα ανταμώσουν σε αγώνα Κυπέλλου B’ φάσης. 
Να σημειωθεί ότι πέρσι οι δύο ομάδες είχαν κληρωθεί μεταξύ τους πάλι στον 3ο όμιλο για τον θεσμό του Κυπέλλου της Β' φάσης, στο οποίο επικράτησε η Αστραπή Μ. με σκορ 0-2.

Μάλιστα, εφόσον προκριθούν στην επόμενη φάση, είναι πιθανό στη συνέχεια του θεσμού να αναμετρηθούν εκ νέου, κάτι που θα εξαρτηθεί από την κλήρωση. Αν συμβεί αυτό θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που θα αναμετρηθούν δύο φορές στον θεσμό του κυπέλλου την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Συνολικά στα 61 ματς που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες σε όλα τα επίπεδα (Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, Δ' Εθνική και Κύπελλο) 26 νίκες μετράει ο Παναργειακός, έναντι 25 της Αστραπής,  Μεσοποταμίας, ενώ 10 ματς έληξαν ισόπαλα.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ