"


Στην Καστοριά η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων - Νεανίδων για τους Βαλκανικούς Αγώνες

 

Στις εγκαταστάσεις του ΔΗΝΑΚ φιλοξενείται μετά από απόφαση της ΕΚΟΦΝΣ, 

η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων - Νεανίδων προκειμένου να προετοιμαστεί για τους Βαλκανικούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Στρούγκα Οχρίδας. Οι 36 αθλητές προπονούνται καθημερινά στη λίμνη της Καστοριάς και δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και τις συνθήκες της προετοιμασίας τους.

«Για άλλη μία φορά η Καστοριά μας υποδέχεται θερμά, αλλά και εμείς χαιρόμαστε που είμαστε στην περιοχή σας και προπονούμαστε στην πανέμορφη λίμνη σας», σημείωσε,  ευχαριστώντας τον Δήμο Καστοριάς για τη φιλοξενία και την υποστήριξη, ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας, Γιώργος Φώτου.

«Η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο άθλημα της κωπηλασίας, ενισχύοντας όλες τις διοργανώσεις που προγραμματίζουν στην περιοχή μας τόσο οι τοπικοί όμιλοι όσο και η Πανελλήνια Ομοσπονδία», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος του ΔΗΝΑΚ, Σάκης Ρήμος, σε συνάντησή του με τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Ο κ. Ρήμος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Καστοριανή αθλήτρια Ευαγγελία Αναστασιάδου που μαζί με την Ευαγγελία Φράγκου, κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ