"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Αναβολή Τουρνουά Ακαδημιών Hello Football Friend

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται ραγδαία και ιδιαίτερα στην Καστοριά

τα κρούσματα παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση, με την περιοχή μας να βρίσκεται από την Πέμπτη (23/09) στο κόκκινο 4 επίπεδο Lockdown.

Το πρόβλημα αυτό, έφερε και την αναβολή του προγράμματος UEFA grassroots Week 2021 ποδόσφαιρο για όλους από την ΕΠΣ Καστοριάς, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στον χώρο του Λιμναίου οικισμού την Κυριακή 26/09/2021, για προληπτικούς λόγους και έχοντας πλήρη ατομική και συλλογική ευθύνη προς την δημόσια υγεία όλων και ειδικά των μικρών παιδιών αθλητών, που επρόκειτο να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Η ενημέρωση που έχουμε  από τους προπονητές ακαδημιών, είναι να πάμε για αναβολή της εκδήλωσης προκειμένου να διασφαλισθεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού COVID-19 και η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό, όπως επίσης και η ασφάλεια των μικρών αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του προγράμματος.

Αφού γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης από τους υγειονομικούς φορείς θα ενημερώσουμε για τον προγραμματισμό νέας ημερομηνίας διενέργειας της εκδήλωσης.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ