"


Εκδόθηκε απόφαση της ΑΑΔΕ για τους γουνοποιούς

Από την Ελληνική ομοσπονδία Γούνας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε

η Απόφαση Α.1218/23.9.2021 του Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Πιτσιλή Γεωργίου, που αφορά στη διαδικασία απαλλαγής από το ΦΠΑ της αγοράς και της εισαγωγής αγοράς και της εισαγωγής αγαθών που προορίζονται  για εξαγωγή ή ενδοκοινοτική παράδοση, καθώς και των υπηρεσιών που συνδέονται άμεσα με τις πράξεις αυτές και στον καθορισμό διαδικασίας εναλλακτικού προαιρετικού τρόπου υπολογισμού του ύψους των πράξεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν με απαλλαγή από το φόρο σε μια δωδεκάμηνη χρονική περίοδο για υποκείμενους στο φόρο με ΚΑΔ (κύριας ή δευτερεύουσας δραστηριότητας), που περιλαμβάνεται στους πληγέντες από τη διάδοση της νόσου Covid-19 και στα μέτρα αποτροπής διάδοσης αυτής. 

Η Απόφαση αυτή είναι προϊόν επίπονης προσπάθειας, εκδόθηκε στο πλαίσιο στήριξης του κλάδου της γούνας και προετοιμαζόταν τους τελευταίους μήνες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο Αποστολή, στον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή Γεώργιο, στον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης κ. Γεώργιο Αμανατίδη για τη συμβολή του στο συγκεκριμένο θέμα, όπως και σε πολλά ακόμα σημαντικά θέματα του κλάδου μας και στη Διευθύντρια Γραφείου Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης κα Μαρία Αντωνίου. 

Εκ της διοικήσεως 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ