"


Μεγάλες προσφορές στους ναύλους και πτήσεις από 1 ευρώ οι αεροπορικές εταιρείες

Με το σύνθημα «Γύρισες; Ξαναφύγε» «τραβάνε» το καλοκαίρι

Μεγάλες προσφορές στους ναύλους, φιλοδοξώντας να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στους δυνητικούς ταξιδιώτες για να μετακινηθούν μέσα στο Φθινόπωρο. 

Ο μεγαλύτερος εγχώριος αερομεταφορέας, Aegean προσφέρει έκπτωση έως και 50% σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και το τέλος του μήνα για πτήσεις εσωτερικού κι εξωτερικού που θα πραγματοποιηθούν από 13 Σεπτεμβρίου έως και τις τον Μάρτιο του 2022 (27/03/2022).

Η έκπτωση μάλιστα αυξάνει για όσο πιο μακριά είναι η ημερομηνία που θα επιλέξει κανείς. Για την ακρίβεια ο αερομεταφορέας προσφέρει έκπτωση 20% για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 13/09/2021 έως 31/10/2021, έκπτωση 40% για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 01/11/2021 – 09/01/2022, και τέλος έκπτωση 50% για πτήσεις μεταξύ 10/01/2022 – 27/03/2022.

Με το σύνθημα «Γύρισες; Ξαναφύγε» εκπτώσεις προσφέρει και ο έτερος ελληνικός αερομεταφορέας, Sky Εxpress. Συγκεκριμένα η Skyexpress προσφέρει ναύλους στην τιμή των 24,90 ευρώ για συγκεκριμένους προορισμούς εσωτερικού : Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία, Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Κοζάνη, Καστοριά και Λήμνο προς Αθήνα και πτήσεις από Σκύρο, Χίο και Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη. Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 31 Αυγούστου και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 9 Σεπτεμβρίου 21 έως τέλος Νοεμβρίου 2021. 

Επιπλέον, στα 33,90 ευρώ διαμορφώνονται οι ναύλοι για πτήσεις που αναχωρούν από Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κω, Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σκιάθο και Κεφαλονιά προς Αθήνα και για πτήσεις που συνδέουν Θεσσαλονίκη με Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Σκύρο, Ηράκλειο και Κέρκυρα.

Προσφορά «Αστραπή» για μία ημέρα έτρεξε μέσα στην εβδομάδα και ο ιρλανδικός low cost αερομεταφορέας, Ryanair. Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρεία προσέφερε ναύλους με 14,99 ευρώ για κρατήσεις που θα πραγματοποιούνταν το στις 26 Αυγούστου και αφορούσαν πτήσεις που θα εκτελούνταν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. 

Ωστόσο με μια απλή αναζήτηση στον ιστότοπο του ιρλανδικού αερομεταφορέα, εντοπίζει κανείς ναύλους που ξεκινούσαν από 9,99 ευρώ για συγκεκριμένους προορισμούς. Όλο το προηγούμενο διάστημα έβρισκε κανείς ναύλους με 10 ευρώ για να ταξιδέψει από Αθήνα στη Βουδαπέστη και 9 ευρώ για πτήσεις από Μύκονο και Σαντορίνη προς Νάπολι. 

Πτήσεις που ξεκινούσαν από 1 ευρώ προσέφερε τέλος και η Volotea με το σύνθημα «το καλοκαίρι συνεχίζεται». Τα εισιτήρια του 1 ευρώ αφορούσαν περιορισμένες θέσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες και πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε δημοφιλείς προορισμούς ελληνικούς και διεθνείς. Ωστόσο υπήρχαν και εισιτήρια για πτήσεις εξωτερικού που κυμαίνονταν μεταξύ 25 και 50 ευρώ. 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ