"


«ΜΑΘΗΣΗ»: Δωρεάν επανάληψη για όλους πριν ανοίξουν τα σχολεία

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ , Α΄& Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΘΗΣΗ»

Και φέτος τα Φροντιστήρια «Μάθηση» στέκονται στο πλευρό του μαθητή, προσφέροντας ένα πλήρες πρόγραμμα επαναληπτικών μαθημάτων για το Γυμνάσιο, την Α΄ και τη Β΄ Λυκείου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση διότι πρόκειται για μια κοινωνική προσφορά από εθελοντές καθηγητές.

Θα δοθεί γραπτώς ένα corpus επαναληπτικών ερωτήσεων και ασκήσεων με τα κρίσιμα σημεία της ύλης που πρέπει να έχουν εμπεδωθεί για την πετυχημένη πορεία του μαθητή στις επόμενες τάξεις.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών μαθημάτων αφορά στα μαθήματα

Αρχαία, Μαθηματικά, Έκθεση – Λογοτεχνία και θα γίνουν από 26 έως 30 Αυγούστου.

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει δυνατότητα και σε αυτά τα επαναληπτικά μαθήματα να δημιουργηθούν τμήματα αριστούχων αλλά και ξεχωριστά τμήματα για μαθητές με περισσότερα κενά ώστε να προσαρμοστεί το επαναληπτικό μάθημα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή.

Τα παιδιά μπορούν να φέρουν και τους φίλους τους και να δημιουργήσουν το δικό τους τμήμα προετοιμασίας στις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης ώστε να αναπτυχθούν σωστά όλες τους οι δυνατότητες.

Υπάρχει δυνατότητα να γίνει και διαδικτυακή παρακολούθηση των επαναληπτικών μαθημάτων μέσω της υπερσύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης της Microsoft.

Η φιλοσοφία των Φροντιστηρίων «Μάθηση» είναι να προσφέρουν ΠΑΝΤΑ σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εκπαίδευση στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ποιότητα σ΄ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με υπεύθυνους εθελοντές καθηγητές που και ξέρουν και μπορούν και θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τα παιδιά.

Στηρίζουμε ΟΛΑ τα παιδιά με ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις γιατί είναι η ελπίδα για το ΜΕΛΛΟΝ μας!!!

Η κινητήριος δύναμη για όλες αυτές τις ενέργειες είναι η αγάπη για το μαθητή.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στα επαναληπτικά μαθήματα, καλέστε τώρα στα τηλέφωνα 2467021006, 6946284426.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ