"


“Ο Δήμος Καστοριάς ενώνει δυνάμεις και στέλνει μαζί με τη βοήθεια για τις πυρόπληκτες περιοχές κι ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης”

 

Πραγματοποιήθηκε χθες, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου

του Δήμου Καστοριάς, το τελευταίο από τα 22 δρομολόγια με τη βοήθεια που συγκεντρώθηκε από το Δήμο Καστοριάς για τις πυρόπληκτες περιοχές, με προορισμό την ΚΕΔΕ, η οποία έχει όλο τον κεντρικό συντονισμό.

Σύλλογοι, φορείς και απλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, κινητοποιήθηκαν με προθυμία και προσέφεραν απλόχερα τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν και συνεχίζουν να πλήττονται από τις πυρκαγιές.

Ο Δήμος Καστοριάς, για άλλη μια φορά, ενώνει δυνάμεις και στέλνει ένα συμβολικό αλλά δυνατό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Και όλα αυτά με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πλήρως εναρμονισμένος με τα αρμόδια θεσμικά όργανα, όμως κυρίως χωρίς περιττές τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. 

Από το Δήμο Καστοριάς, εκφράζονται δημόσια, θερμότατες ευχαριστίες για την κοινωνική τους ευαισθησία:

στην Εταιρεία Ταχυμεταφορών SPEEDEX και το κατάστημα Καστοριάς για τη δωρεάν μεταφορά και παράδοση όλου του όγκου της βοήθειας

στην Τοπική Κοινότητα Μανιάκων

στο Ειδικό Γυμνάσιο/Λύκειο Καστοριάς

στον Σύλλογο Εστίασης Καστοριάς

στον Σύλλογο Γυναικών Μεσοποταμίας

στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποριάς

στο κατάστημα “Roma Pizza” Καστοριάς

στο πρατήριο άρτου-καφέ “SUNDAY”

στους Δημοτικούς Υπαλλήλους και εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που καθημερινά παραλάμβαναν, τακτοποιούσαν και συσκεύαζαν τα πράγματα

σε όλους τους δημότες για τη συγκινητική γενναιοδωρία τους, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ