"


Συνάντηση Γκολιδάκη Διαμαντή με Αντωνίου Μαρία


Ο πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία είχε συνάντηση με την επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.


                               

Συνάντηση είχε ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία και ειδικός καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης με την επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Εν όψει της επίσκεψης του πωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και της έναρξης της φετινής Δ.Ε.Θ. ο κ. Γκολιδάκης συζήτησε με την κ. Αντωνίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και αντάλλαξαν απόψεις. Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκαν όλα τα μεγάλα project, οι προοπτικές που δημιουργούνται, αλλά και πως συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του κατοίκου της πόλης, όπως το Μετρό, η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, η ενίσχυση του ΟΑΣΘ, το flyover, η διασύνδεση του Λιμανιού με τον ΠΑΘΕ και το σιδηρόδρομο, το Thessintec και άλλα».


Μετά τη συνάντηση ο κ. Γκολιδάκης σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι η κυβέρνηση κάνει έργα τα οποία υλοποιούνται γρήγορα και με αποφασιστικότητα, παρά τις αντιξοότητες που έφερε η πανδημία, προκριμένου να αλλάξει πρόσωπο η Θεσσαλονίκη και να πρωταγωνιστήσει, όπως της αξίζει. Ο Δ. Γκολιδάκης σημείωσε πως η ομαδική δουλειά, η στενή συνεργασία και οι ιδέες ανανέωσης είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα η Θεσσαλονίκη.

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης και η Μαρία Αντωνίου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.


Πηγη: voria.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ